school and education

Tel.  +370 389 61600
Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Savivaldybės priimamasis: (8 389) 64041 Daugiau informacijos         Pasitikėjimo telefonas: (8 800 77472), el. paštas: pranesk@utena.lt   Daugiau informacijos

Jaunimo reikalų taryboje – pokyčiai ir aktualijų nagrinėjimas

2020 09 16 jaunimo2020 m. rugsėjo mėn. vykusiame Utenos jaunimo reikalų tarybos posėdyje atsisveikinta ir padėkota atsistatydinusiems nariams – Emilei Stuglytei ir Glorijai Šermukšnytei bei už svarų indėlį vystant jaunimo politiką Utenoje padėkota buvusiai Jaunimo reikalų koordinatorei Justei Rudokienei. Naujoji Jaunimo reikalų koordinatorė – Jurgita Grinienė.
Posėdžio metu buvo svarstomi klausimai, susiję su jaunimo politika Utenos rajone. Kartu su Utenos kultūros centro akustinės gitaros ir vokalo studijos vadovu Rimantu Sinica buvo aptartos galimybės glaudžiau bendradarbiauti organizuojant renginius jaunimui „Ant paletės“. Buvo svarstoma renginio žinomumo, patrauklumo didinimo bei populiarinimo klausimai, kalbėta apie galimybes į renginį pritraukti daugiau dalyvių bei žiūrovų.

Kalbant apie mokinių priėmimo tvarką į 6–8 bei 9–11 klases bei dėl mokinių pavėžėjimo autobusais į pamokas problemas, užvirė diskusijos.
Jaunimo reikalų tarybos nariams Verslo informacijos centro projektų vadybininkas Paulius Čyvas pristatė šią vasarą jau antrus metus vykusio Utenos rajono savivaldybės Jaunimo integracijos į darbo rinką skatinimo programos rezultatus. Taip pat buvo peržiūrimas ir koreguojamas jaunimo reikalų tarybos veiklos planas, peržiūrimi atlikti darbai ir planuojami nauji.

 

Savivaldybės priimamasis

+370 389 64041