school and education

Tel.  +370 389 61600
Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Savivaldybės priimamasis: (8 389) 64041 Daugiau informacijos         Pasitikėjimo telefonas: (8 800 77472), el. paštas: pranesk@utena.lt   Daugiau informacijos

  • Utenos rajono savivaldybė

    Utenos rajono savivaldybė

    Utenos rajono savivaldybės plotas – 1229 km². (užima 1,9 proc. Lietuvos teritorijos). Savivaldybės teritorijoje tyvuliuoja 186 įvairaus dydžio ežerai. Viešos želdynų teritorijos Utenos mieste - 225 ha. Utenos rajone yra 8 miesteliai – Daugailiai, Kuktiškės, Leliūnai, Saldutiškis, Sudeikiai, Tauragnai, Užpaliai ir Vyžuonos, 592 kaimai. Utenos rajone - 10 seniūnijų ir 44 seniūnaitijos. 

     

Susitikime su Panevėžio apskrities įstaigų atstovais

2023 05 25 panevezysGegužės 24 d. Utenos rajono savivaldybėje lankėsi ir su savivaldybės meru Marijumi Kaukėnu susitiko Panevėžio apskrities VMI viršininkas Aldas Skvarnavičius, Mokestinių prievolių departamento direktorė Rasita Žilinskienė, VSDFV (Sodra) Panevėžio skyriaus direktoriaus pavaduotojas Saulius Ulys ir Užimtumo tarnybos Panevėžio klientų aptarnavimo departamento patarėja Virginija Jaruševičiūtė. Susitikime dalyvavo ir Utenos rajono savivaldybės mero patarėja Gerda Rušienė.
Susitikimas prasidėjo nuo sveikinimo: svečiai savivaldybės merui įteikė gėlių ir palinkėjo kuo geriausios kloties ateityje priimant sprendimus, strateguojant laukiamus darbus ir generuojant idėjas.


Įstaigų atstovai informavo, kad yra planuojama į Uteną atvykti dar kartą ir surengti susitikimą su Utenos rajono seniūnijų seniūnais. Buvo nutarta tokį susitikimą surengti birželio pradžioje. Kaip sakė Panevėžio apskrities VMI viršininkas, susitikimo su seniūnais tikslas –edukacinis, mokomasis, konsultacinis.
Susitikime buvo kalbama apie įstaigų bendradarbiavimą, sprendžiant įvairius klausimus, tokius, kaip nelegalaus darbo, paslaugų teikimo gyventojams supaprastinimą, karo pabėgėlių įdarbinimą bei integravimą į visuomenę ir kt. Prie minėtų įstaigų bendradarbiavimo jungiasi ir Utenos rajono savivaldybė.

 

Aplinkos apsaugateritoriju planavimasstatiniaiciviline sauga mobilizacija  kvietimai paraiskoms socialine aps 

sveikatossvietimasjaunimovaiko gerove tarpinssveikatoskontroles ekonomika investicijos

DAUGIAU VEIKLOS SRIČIŲ

viesoji tvarkapirkimaikalbaTurto valdymasteisine pagalbatarptautiniai kulturapaveldasGarbes pilieciaizeldynaiKaimo pletra NVOtrisale tarybaUtenos rajono seniūnijoskontaktaipaieska

 

Savivaldybės priimamasis

+370 389 64041