school and education

Tel.  +370 389 61600
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

The Municipality’s reception desk: +370 389 64041 More information       Anonymous hotline: +370 800 77472 More information

Iškeliami rūšiavimo konteineriai

Utenos rajono savivaldybėje, siekiant sudaryti gyventojams galimybę lengvai ir paprastai rūšiuoti namų ūkiuose susidarančias atliekas, individualių namų valdų gyventojai aprūpinami individualiais rūšiavimo konteineriais, skirtais plastmasės, metalo ir popieriaus bei stiklo pakuotės atliekoms surinkti.

Utenos rajono savivaldybės administracijos direktoriaus įsakymu sudaryta komisija, atsižvelgdama į tai, kad dauguma gyventojų turi individualius rūšiavimo konteinerius ir įvertinusi, kad šiose aikštelėse neretai šalia konteinerių paliekami maišai su atliekomis, bei siekdama sumažinti vizualinei taršai imlių vietų skaičių, nusprendė iškelti kolektyvinius antrinių žaliavų surinkimo konteinerius iš aikštelių, esančių Palangos g. 1 ir Algirdo g. 98, Utenoje. Tekstilės atliekų surinkimo konteineris iš Palangos g. 1 bus perkeltas į Joneliškio gatvėje esančią aikštelę (netoli cerkvės).

Kviečiame gyventojus, neįsigijusius individualių rūšiavimo konteinerių, kreiptis į UAB ,,Utenos komunalininkas“ tel. (8 389) 63 800. Primename, kad už rūšiavimo konteinerių turinio išvežimą mokėti nereikia.

 

Savivaldybės priimamasis

+370 389 64041