school and education

Tel.  +370 389 61600
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

The Municipality’s reception desk: +370 389 64041 More information       Anonymous hotline: +370 800 77472 More information

Regioninis NVO tarybos forumas

2024 05 29 forumasNevyriausybinių organizacijų informacijos ir paramos centras, nuo 1995 metų kasmet organizuojantis nacionalinius nevyriausybinių organizacijų (NVO) forumus, tęsia prieš kelis metus pradėtą naują iniciatyvą – rengia regioninius NVO tarybų forumus. Porą metų regioniniai forumai vyko nuotoliniu būdu, o pernai startavome su mišriu variantu, kai pusę forumų vyksta nuotoliu, o pusę gyvai.
Kviečiame Utenos regiono savivaldybių (Anykščių, Ignalinos, Molėtų, Utenos, Visagino ir Zarasų rajonų) Nevyriausybinių organizacijų tarybų narius 2024 m. birželio 6 d. 9.00 val. dalyvauti Utenos regiono NVO tarybų forume.


Kaip ir ankstesniais metais forumų metu pristatysime regiono savivaldybių viešųjų paslaugų perdavimo nepavaldžioms institucijoms situacijos analizę ir aptarsime kaip paskatinti šį procesą ir aktyviau įveiklinti NVO tarybas.
Renginio metu bus aptarta:
1. Savivaldybių NVO tarybų veikla;
2. Kokią vertę kuria NVO ir kodėl savivaldybės turi įtraukti NVO į viešųjų paslaugų teikimą;
3. Savivaldybių NVO tarybų vaidmuo didinant visuomenės atsparumą hibridinėms grėsmėms bei pasirengimas dienai X.
Regioniniuose forumuose laukiami ne tik NVO tarybų nariai, bet ir kiti savivaldybės tarybos nariai, administracijos darbuotojai bei NVO atstovai besidomintys NVO tarybos veikla ir NVO situacija regione. Bus sudarytos galimybės regioninių NVO forumų dalyviams pasidalinti gerąja patirtimi ir ieškoti visoms pusėms tinkamų bendradarbiavimo sprendimų.
2024 m. Utenos NVO tarybų forumas vyks nuotoliniu būdu.
Regioninių forumų programa skelbiama NVO informacijos ir paramos centro tinklapyje.
Registracijos forma

Prašome informacija pasidalinti ir esant galimybei paviešinti savivaldybės tinklapyje.
Kilus klausimams, maloniai prašome kreiptis el. paštu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. arba tel. +370 682 22102.

Savivaldybės priimamasis

+370 389 64041