school and education

Tel.  +370 389 61600
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

The Municipality’s reception desk: +370 389 64041 More information       Anonymous hotline: +370 800 77472 More information

Rotary klubas pildo dovanomis bibliotekos lentynas

2020 12 30 rotaryPrieš pora metų įsteigę knygų lentyną bibliotekoje ir pažadėję kasmet ją pildyti, Utenos Rotary klubo nariai uoliai laikosi savo pažado ir šiemet vėl dovanojo bibliotekai naujausias ir skaitomiausias knygas.

ku 

„Tampa gražia tradicija, kai Rotary klubas prieš šv. Kalėdas dovanoja pačių reikalingiausių knygų Utenos A. ir M. Miškinių viešajai bibliotekai. Knygų dovanojimas pandemijos metu ypač svarbus, nes gyventojai neteko beveik visų kultūros paslaugų", – džiaugiasi ir dėkoja bibliotekos direktorė Vida Garunkštytė.
Šie metai labai turtingi bibliotekai – nupirkta 8,5 tūkst. egzempliorių naujų knygų, skaitytojams siūloma 1,7 tūkst. naujų pavadinimų knygų. Pasak bibliotekos Dokumentų komplektavimo ir tvarkymo skyriaus vedėjos Mildos Laurinavičienės, dovana už 700 eurų tikrai brangi visomis prasmėmis – Rotary klubo lentyna praturtėjo reikalingiausiais ir populiariausiais leidiniais.
Naujų leidinių, kuriuos graibsto skaitytojai, visada trūksta. Lentyną daugiausiai papildė grožinės literatūros naujienos ir bestseleriai, kurių žmonės laukia, jas rezervuoja, todėl padovanotos net 62 knygos jau seniai išgaravo iš lentynos.
Klubo prezidentas Laimutis Grigaliūnas, įteikdamas dovaną, taip pat džiaugėsi, kad pandemijos metu biblioteka dirba, o naujos knygos labai laukiamos ir skaitomos.

 

Savivaldybės priimamasis

+370 389 64041