school and education

Tel.  +370 389 61600
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

The Municipality’s reception desk: +370 389 64041 More information       Anonymous hotline: +370 800 77472 More information

Šv. Klaros palaikomojo gydymo ir slaugos ligoninė siekia išplėsti savo patalpas

2020 09 02 klaraSparčiai senstančiame Utenos rajone, kuriame gyvena 10 tūkst. pensinio amžiaus gyventojų, reikia vis daugiau palaikomojo gydymo ir slaugos paslaugų. Utenos VšĮ šv. Klaros palaikomojo gydymo ir slaugos ligoninė norėtų išplėsti savo patalpas buvusiame Utenos apskrities mokesčių inspekcijos pastate ir savo lėšomis iš dalies prisidėti prie jo remonto.


Apie tai kalbėta Utenos rajono savivaldybės (toliau – savivaldybė) administracijoje vykusiame pasitarime, kuriame dalyvavo savivaldybės meras Alvydas Katinas, mero pavaduotojas Vitalijus Šeršniovas, VšĮ šv. Klaros palaikomojo gydymo ir slaugos ligoninės direktorė Žaneta Valiulienė, savivaldybės gydytoja Eligija Židonienė, Socialinių reikalų ir sveikatos apsaugos skyriaus vedėja Inga Šakalienė.
„Mes, kaip regiono centras, siekiame teikti žmonėms kuo daugiau slaugos paslaugų, tačiau tam trūksta patalpų, todėl prašome savivaldybės pagalbos“, – sakė Ž. Valiulienė.
Meras A. Katinas minėtą siūlymą pavadino rimta paraiška. Pastatas, kuriame anksčiau buvo mokesčių inspekcija, priklauso Turto bankui, todėl nutarta kreiptis dėl patalpų perdavimo Utenos rajono savivaldybės nuosavybėn.

Savivaldybės priimamasis

+370 389 64041