school and education

Tel.  +370 389 61600
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

The Municipality’s reception desk: +370 389 64041 More information       Anonymous hotline: +370 800 77472 More information

Utenos partneriai Baltarusijoje patikino norintys bendradarbiauti

Utenos rajono savivaldybė, atidžiai stebėdama politinius įvykius Baltarusijoje, rugpjūčio mėnesį laišku, kurį pasirašė Utenos rajono savivaldybės meras Alvydas Katinas, kreipėsi į Glubokoje rajono, su kuriuo bendradarbiauja nuo 2008 m., vadovus, išreikšdama susirūpinimą dėl susidariusios politinės situacijos po Baltarusijos Respublikos Prezidento rinkimų. Su laišku galima susipažinti www.utena.lt/index.php/lt/1446-utenos-rajono-savivaldybes-kreipimasis.


Rugsėjo 24-ąją Utenos rajono savivaldybę pasiekė Glubokoje rajono Vykdomojo komiteto pirmininko Aleksandro Šubskio laiškas, kuriame jis dėkoja merui Alvydui Katinui už išreikštą neabejingumą įvykiams, vykstantiems jo šalyje. Vykdomojo komiteto pirmininkas rašo, kad jie taip pat susirūpinę padėtimi savo šalyje ir deda visas pastangas, siekdami išsaugoti tvarką, taiką, stabilumą ir Glubokoje rajono gyventojų gerovę.
Baigdamas laišką Aleksandras Šubskis akcentuoja, kad labai vertina draugystę su Utena ir tvirtai tiki, kad bendradarbiavimas tarp dviejų regionų ateityje bus plėtojamas dar glaudžiau.

Savivaldybės priimamasis

+370 389 64041