school and education

Tel.  +370 389 61600
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

The Municipality’s reception desk: +370 389 64041 More information       Anonymous hotline: +370 800 77472 More information

Šiandien Utenos rajono savivaldybės tarybos posėdis vyko nuotoliniu būdu

2020 11 12 tarybaŠiandien, lapkričio 12 d., Utenos rajono savivaldybės tarybos (toliau – Taryba) 9-asis posėdis dėl sudėtingos epidemiologinės situacijos vyko nuotoliniu būdu.

 

Posėdyje dalyvavo 24 (iš 25) Tarybos nariai, Utenos rajono savivaldybės administracijos vadovai, skyrių vedėjai ir specialistai. Posėdžio metu svarstyti 22 į jo darbotvarkę įtraukti klausimai.
Visiems Tarybos sprendimų projektams buvo pritarta, dauguma sprendimų priimta bendru sutarimu. Posėdyje patvirtinti 2020 m. Utenos rajono savivaldybės biudžeto pakeitimai, pritarta projektui ,,Bendradarbystės centro „Spiečius“ steigimas Utenoje“, Utenos seniūnijos bendruomenės projektui „Multisensorinio kambario ir jo pagalbinių sanitarinių patalpų įrengimas“ ir daliniam jo finansavimui.
Taip pat posėdyje pritarta sprendimui „Dėl Utenos vaikų ir jaunimo užimtumo centro teikiamų socialinių paslaugų sąrašo ir kainų nustatymo“ pakeitimo, „Dėl Utenos rajono savivaldybės mokymo lėšų paskirstymo tvarkos aprašo patvirtinimo“ pakeitimo ir kt.
Posėdyje svarstyti turto valdymo, nekilnojamojo turto ir žemės nuomos mokesčio lengvatų teikimo bei kiti klausimai.
Su Tarybos sprendimų projektais išsamiau galite susipažinti Utenos rajono savivaldybės tinklalapyje www.utena.lt, dešinėje pusėje paspaudę nuorodą Teisinė informacija/ Teisės aktų projektai, Tarybos posėdžių transliaciją galite stebėti YouTube kanalu: http://transliacijos.utena.lt/VideoV3/Conference/

 

Savivaldybės priimamasis

+370 389 64041