school and education

Tel.  +370 389 61600
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

The Municipality’s reception desk: +370 389 64041 More information       Anonymous hotline: +370 800 77472 More information

Prasidėjus adventui užpalėnus vėl suvienijo Gerumo akcija

2020 12 03 adventasBendruomenės „Užpalėnų krivūlė“ nariai kartu su pirmąją advento žvake uždegė savyje gerumo ugnelę ir pakvietė užpalėnus prisijungti prie Gerumo akcijos, kuri vyks iki gruodžio 11 d. 

 

„Daugelio žmonių siūlymu šiemet finansiškai paremsime mūsų bendruomenės narę, nuostabaus gerumo moterį Genutę Ilčiukienę, – sakė „Užpalėnų krivūlės“ pirmininkė Vida Juškienė. – Sunkios ligos užkluptai, daug netekčių patyrusiai moteriai ypač reikia mūsų palaikymo ir paramos.“
V. Juškienė džiaugėsi, kad į akciją net neragintos jungiasi Užpalių krašto bendruomenės, o Vilučių bendruomenė jau surinko pinigų. Pavieniai žmonės aukoja užsukę į Užpalių biblioteką, kurioje yra aukų dėžutė.
Tiems, kam sudėtinga atvykti į biblioteką, gali burtis su gatvės kaimynais, bendruomenėse, kaimuose ir atsiųsti savo atstovą į biblioteką. Iškilus įvairiems klausimams, galima skambinti tel. 8 614 52411.
Surinktos lėšos G. Ilčiukienės vaikams bus perduotos per Užpalių kalėdinės eglės įžiebimo šventę. Kalėdinės eglės įžiebimo šventė gruodžio 11-osios vakare bus transliuojama internetu Užpalių krašto bendruomenės facebook paskyroje online.
Bendruomenė „Užpalėnų krivūlė“ dėl tebesitęsiančio karantino ragina žmones neprarasti vilties, nes viskas, kas turi pradžią, turi ir pabaigą.

 

Savivaldybės priimamasis

+370 389 64041