school and education

Tel.  +370 389 61600
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

The Municipality’s reception desk: +370 389 64041 More information       Anonymous hotline: +370 800 77472 More information

Puošnioji Utenio aikštės ponia – viena gražiausių

2020 12 31 egluteKaip ir kiekvienais metais, naujienų portalas DELFI rinko gražiausias dešimties didžiųjų šalies miestų egles. Tarp tų dešimties miestų eglių – ir Utenos žaliaskarės. 

 

DELFI skaitytojai, balsavę už egles, šiemet buvo nenuspėjami: daugiausia simpatijų atidavė ne nuolat pirmomis buvusioms Vilniaus ir Kauno eglėms, o kitų miestų eglėms. Reikia pasakyti, kad Vilniaus eglė atsidūrė tik dešimtuko viduryje. Džiugu pasakyti, kad toje pačioje grupėje, užėmusioje 4-ą, 5-ą ir 6-ą vietas, yra ir Utenos žaliaskarė, besipuikuojanti Utenio aikštėje! Prie Vilniaus ir Utenos eglių toje grupėje prisišlieja ir Klaipėdos eglė.
Tik, deja, DELFI, rašydamas apie Utenos eglė, įvėlė klaidą: eglę, esančią Utenio aikštėje, miestui padovanojo ne Eglė Šambarienė, o Rimutė Sinkevičienė. Eglės Šambarienės dovanota žaliaskarė puikuojasi prie Utenos kultūros centro.
Dar kartą dėkojame Rimutei Sinkevičienei ir Eglei Šambarienei už miestui dovanotas puikiąsias egles, ypač už Utenio aikštės puošniąją ir išpuoselėtą eglę, kuri stoja į vieną gretą su sostinės žaliaskare.
Daugiau apie eglių dešimtuką skaitykite čia: https://www.delfi.lt/projektai/kaledos/isrinkta-graziausia-lietuvos-egle-pirmoje-vietoje-ne-vilnius-ir-ne-kaunas.d?id=86078499

Savivaldybės priimamasis

+370 389 64041