school and education

Tel.  +370 389 61600
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

The Municipality’s reception desk: +370 389 64041 More information       Anonymous hotline: +370 800 77472 More information

Akcijai „Kalėdų šviesa“ pasibaigus

2021 01 06 sviesaInformuojame, kad baigėsi akcija „Kalėdų šviesa“, kurios metu uteniškiai siuntė savo kalėdinėmis šviesomis papuoštų namų, namų langų, įstaigų, įmonių, vitrinų nuotraukas. Jos buvo publikuojamos Utenos rajono savivaldybės administracijos facebook paskyroje https://www.facebook.com/utenanow/posts/2731838993695562

 

Akcijos tikslas – paskatinti rajono gyventojus, bendruomenes, organizacijas, įstaigas, įmones puošti miestą, seniūnijų miestelius ir kaimus, savo kiemus, namus, namų langus, vitrinas, įstaigų, įmonių pastatus kalėdinėmis dekoracijomis ir girliandomis. Tikimės, kad kalėdinėmis šviesomis nušvitęs miestas kiekvienam iš mūsų padovanojo daugiau namų šilumos ir kompensavo bendravimo džiaugsmą, kurio šiuo sunkiu metu mums labai trūksta.
Sulaukus nuotraukų, savivaldybės facebook paskyroje buvo sukurtas nuotraukų albumas „Kalėdų šviesa“, kuriame gyventojai balsavo (paspausdami „patinka“) už labiausiai patikusias nuotraukas ir išrinko gražiausiai papuoštus pastatus bei pačius išradingiausius, kūrybiškiausius puošėjus. Kaip buvo rašyta, daugiausiai balsų sulaukę akcijos dalyviai bus apdovanoti prizais.
Apie nugalėtojus ir prizus informuosime vėliau. Taip pat informuosime, kaip nugalėtojai bus pagerbti ir kada. Matyt, reikės palaukti karantino pabaigos.
Primename, kad bus įvertintos šešios daugiausia patiktukų surinkusios nuotraukos: po tris juridinių asmenų ir fizinių asmenų kategorijose.

 

Savivaldybės priimamasis

+370 389 64041