school and education

Tel.  +370 389 61600
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

The Municipality’s reception desk: +370 389 64041 More information       Anonymous hotline: +370 800 77472 More information

Akcijai „Kalėdų šviesa“ pasibaigus

Kaip jau informavome, baigėsi akcija „Kalėdų šviesa“, kurios metu uteniškiai siuntė kalėdinėmis šviesomis papuoštų pastatų nuotraukas. Akcijoje iš viso dalyvavo 14 įmonių ir 12 gyventojų.

 Daugiau nuotraukų 

Gražiausiai papuoštus pastatus bei pačius išradingiausius, kūrybiškiausius puošėjus rinko patys gyventojai, Utenos rajono savivaldybės administracijos facebook paskyroje balsuodami (paspausdami „patinka“) už labiausiai patikusias nuotraukas.
Pasibaigus balsavimui, buvo įvertintos šešios daugiausia patiktukų surinkusios nuotraukos: po tris juridinių asmenų ir fizinių asmenų kategorijose.
Skelbiame akcijos lyderius – gražiausiai papuoštų pastatų nuotraukų autorius. Juridinių asmenų kategorijoje daugiausia patiktukų surinko Bendruomeniniai vaikų globos namai, esantys Užpalių g. 49 (524), Utenos Vyturių progimnazija (398) ir Utenos mokyklos - vaikų darželio „Varpelis“ „Žvaigždutės“ grupė (282).
Fizinių asmenų kategorijoje daugiausia patiktukų surinko Pauliaus Černiauskio (236), Jurgitos Ramoškytės (190) ir Ingos Augustaitės (184) nuotraukos.
Sveikiname akcijos lyderius!
Kitų autorių nuotraukos taip pat sulaukė nemažai patiktukų. Visose nuotraukose atsiskleidė uteniškių kūrybingumas, išradingumas, sugebėjimas skoningai, meniškai ir įspūdingai papuošti namus. Neabejotina, kad kalėdinėmis šviesomis nušvitęs miestas, seniūnijų centrai ir kaimai kiekvienam iš mūsų padovanojo namų šilumą ir kompensavo bendravimo džiaugsmą, kurio šiuo sunkiu metu mums labai trūksta.
Akcijos lyderių laukia prizai-siurprizai. Visi kiti akcijos dalyviai taip pat bus pasveikinti. Esant sudėtingai COVID-19 ligos situacijai, yra sprendžiama, kaip akcijos lyderiams ir kitiems dalyviams įteikti apdovanojimus, laikantis visų saugumo reikalavimų.

Savivaldybės priimamasis

+370 389 64041