school and education

Tel.  +370 389 61600
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

The Municipality’s reception desk: +370 389 64041 More information       Anonymous hotline: +370 800 77472 More information

Policijos – Angelų sargų – dienos proga pagerbti Utenos apskrities policijos pareigūnai

2021 10 01 policijaArtėjant Policijos – Angelų sargų – dienai, šiandien, rugsėjo 30 d., Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato bendruomenė Utenos kultūros centre surengė savo profesinės dienos paminėjimą.
Pasveikinti policijos pareigūnų atvyko nemažai garbių svečių: policijos generalinio komisaro vyriausiasis patarėjas Donatas Matuiza, kolegos pareigūnai iš Latvijos, socialinių partnerių atstovai, Molėtų rajono savivaldybės meras Saulius Jauneika, Zarasų rajono savivaldybės meras Nikolajus Gusevas, Utenos rajono savivaldybės meras Alvydas Katinas. Svečiai nuoširdžiai dėkojo už kilnų ir atsakingą darbą, teikė padėkas ir atminimo dovanas. Gausų būrį pareigūnų apdovanojo Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininkas Vytautas Vaiškūnas.


Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininko padėkos už aktyvų bendradarbiavimą su policija, vykdant prevencinę veiklą ir kuriant saugią aplinką Utenos rajone, buvo įteiktos Utenos rajono savivaldybės administracijos Viešosios tvarkos skyriaus vedėjai Jovitai Strazdienei ir vedėjos pavaduotojui Mindaugui Brazauskui.
Utenos rajono savivaldybės meras Alvydas Katinas, sveikindamas pareigūnus, padėkas ir atminimo dovanas už gerus darbo rezultatus, nepriekaištingą tarnybinių pareigų atlikimą, nuolatinę veiklą, padedant kurti Utenos rajono gyventojų socialinę gerovę, įteikė komisarams inspektoriams Aurelijui Leleivai, Pauliui Keturkai, vyresniosioms inspektorėms Gintarei Gudelienei, Virginijai Skunčikienei ir Agnei Jancevičiūtei, vyresniesiems inspektoriams Audriui Baukiui, Giedriui Ksenzovui, Nerijui Bivainiui ir Gediminui Kvikliui, komisarei inspektorei Laurai Jevstignejevienei, komisarei Gintarei Rapoportienei, inspektoriui Kastyčiui Remeikiui. Už aktyvų ir nuolatinį bendradarbiavimą su Utenos rajono savivaldybės administracija, vykdant nusikaltimų ir administracinių nusižengimų prevencinę veiklą bei prevencinių projektų įgyvendinimą Utenos rajone, meras pasveikino Veiklos skyriaus vyriausiąją tyrėją Daivą Maselskienę ir skyriaus vyresniąją tyrėją Miglę Šilgalę. Alvydas Katinas atliko dar vieną svarbią misiją: Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininkui Vytautui Vaiškūnui įteikė Utenos rajono savivaldybės ženklą „Už gerumą Utenos krašto bendruomenei“, kuris buvo skirtas Utenos miesto 760-ies metų sukakties proga. Ženklas viršininkui skirtas už aktyvų savanorišką policijos pareigūnų bendradarbiavimą su Utenos rajono savivaldybės administracija, siekiant užtikrinti visuomenės saugumo priemonių organizavimą ir įgyvendinimą kovojant su Covid-19 pandemija Utenos rajone.
Baigiantis iškilmingam minėjimui Vytautas Vaiškūnas už glaudų bendradarbiavimą su policija apdovanojo ir socialinius partnerius. Padėka ir atminimo dovana buvo įteikta ir Utenos rajono savivaldybės meras Alvydui Katinui.
Pagerbimų ir apdovanojimų ceremoniją paįvairino saksofonininko Gedimino Kaušylo atliekama muzika, renginio vedėjo daina.

 

Savivaldybės priimamasis

+370 389 64041