school and education

Tel.  +370 389 61600
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

The Municipality’s reception desk: +370 389 64041 More information       Anonymous hotline: +370 800 77472 More information

Kampanija Jokio skirtumo

2021 10 18 suoliukasŠiandien, spalio 18 d., į Uteną atkeliauja visuomenės švietimo ir informavimo kampanijos „Jokio skirtumo“ suolelis. Jis kviečia miestiečius prisėsti ir pasikalbėti apie turizmą ir kitus svarbius dalykus. Jokio skirtumo – su negalia ar be, visi žmonės turi teisę į kokybišką laiką.
Unikalus bendravimo suolelis tęsia savo kelionę - nuo spalio 18 d. iki 25 d. kviečiame jus į Utenio aikštę!
Pakalbėkime apie universalų dizainą, kuris yra naudingas ir patogus mums visiems. Jo tikslas - jog visi žmones kuo platesniu mastu galėtų naudotis įvairiausiais daiktais ir aplinka be specialaus pritaikymo.
Prie kampanijos taip pat kviečiame prisijungti darbdavius – juk jokio skirtumo, su negalia ar be jos, svarbiausia profesionalumas, reikiamos žinios, gebėjimai ir motyvacija dirbti. Socialiniuose tinkluose rinkitės specialų rėmelį su grotažyme, kuria išreikšite palaikymą negalią turinčių žmonių įtraukčiai į darbo rinką.


Kalbėkime ne apie negalią, o apie gyvenimiškus dalykus!
Juk tiek galimybių pažinti vieniems kitus.
Ateik pabendrauti, nepamiršk nusifotografuoti. Taip pat labai kviečiame nuotraukomis dalintis soc. tinkluose su #JokioSkirtumo.

Savivaldybės priimamasis

+370 389 64041