school and education

Tel.  +370 389 61600
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

The Municipality’s reception desk: +370 389 64041 More information       Anonymous hotline: +370 800 77472 More information

Utenos rajono savivaldybės tarybos posėdyje

2021 10 29 posedisSpalio 28 d. vykusiame Utenos rajono savivaldybės tarybos posėdyje buvo svarstytas 21 klausimas. Posėdis vyko nuotoliniu būdu.
Šiame posėdyje taryba buvo kaip niekad vieninga ir pritarė visiems klausimams. Buvo patvirtinti Utenos rajono savivaldybės administracijos nuostatams, pritarta Utenos rajono savivaldybės 2021 metų biudžeto pakeitimui, didžiausiam leistinam darbuotojų, dirbančių pagal darbo sutartis ir gaunančių darbo užmokestį iš Utenos rajono savivaldybės biudžeto, pareigybių skaičiaus nustatymui. Tarybos nariai pritarė UAB „Švyturys – Utenos alus“, UAB „Rokiškio pieno gamyba“ nekilnojamojo turto ir valstybinės žemės nuomos mokesčio lengvatoms.


Daugiausiai tarybos nariai diskutavo dėl UAB „Utenos šilumos tinklai“ šilumos kainos dedamųjų antriesiems šilumos bazinės kainos dedamųjų galiojimo metams nustatymo ir dėl Utenos rajono savivaldybės tarybos 2020 m. sausio 30 d. sprendimo Nr. TS-22 „Dėl viešame aukcione parduodamo Utenos rajono savivaldybės nekilnojamojo turto ir kitų nekilnojamųjų daiktų sąrašo tvirtinimo“ pakeitimo. Po diskusijų šiems klausimams taip pat buvo pritarta.
Posėdyje priimti sprendimai dėl valstybei priklausančio ilgalaikio materialiojo turto (mikroautobusų) nurašymo, nekilnojamojo turto (patalpų) perdavimo pagal panaudos sutartį Utenos rajono neįgaliųjų, Utenos rajono kurčiųjų ir neprigirdinčiųjų draugijoms bei Sutrikusio intelekto žmonių globos bendrijai „Utenos viltis“.
Į Utenos A. ir M. Miškinių viešosios bibliotekos tarybą buvo deleguotas Utenos rajono savivaldybės tarybos narys Vytautas Kazela.

 

Savivaldybės priimamasis

+370 389 64041