school and education

Tel.  +370 389 61600
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

The Municipality’s reception desk: +370 389 64041 More information       Anonymous hotline: +370 800 77472 More information

Rapolas Kriaučelis – naujas UVJOS „Apskritasis stalas“ prezidentas

2021 12 23 UVJOSGruodžio 22 d. vyko UVJOS „Apskritasis stalas“ visuotinis narių susirinkimas. Jame buvo renkamas UVJOS „Apskritasis stalas“ naujas prezidentas ir 4 valdybos nariai. Susirinkimo metu vienbalsiai nuspręsta pritarti Rapolo Kriaučelio kandidatūrai ir ateinančius dvejus metus patikėta valdyti UVJOS „Apskritasis stalas“ organizaciją. Susirinkimo metu naujasis organizacijos prezidentas žadėjo ateinančiais metais daugiausiai dėmesio skirti mažų jaunimo organizacijų, veikiančių Utenos rajone, vienijimui ir bendradarbiavimui su jomis bei spręsti aktualias jaunimo problemas Utenos rajone.

 

Sveikinimo žodį tarė Utenos rajono savivaldybės mero pavaduotojas Vitalijus Šeršniovas, kuris taip pat yra ir Jaunimo reikalų tarybos pirmininkas. Mero pavaduotojas savo kalboje sveikino susirinkusį jaunimą, kuris moka visuomeniniais pagrindais dirbti vardan Utenos rajono, ugdo jaunų žmonių pilietiškumą ir pagarbą šeimai ir tenkina bei įgyvendina bendrus jaunimo ar atskirų jaunimo grupių poreikius bei interesus.

 

 

Savivaldybės priimamasis

+370 389 64041