school and education

Tel.  +370 389 61600
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

The Municipality’s reception desk: +370 389 64041 More information       Anonymous hotline: +370 800 77472 More information

Reikšmingas apdovanojimas Globos centrui

2022 02 09 seimosŠių metų vasario 7 d. Utenos šeimos ir vaiko gerovės centras gavo oficialų patvirtinimą ir sertifikatą, kad teikiamos ilgalaikės (trumpalaikės) globos paslaugos Utenos šeimos ir vaiko gerovės centro Bendruomeninių vaikų globos namų padaliniuose ir Globos centro skyriuje atitinka kokybės sistemos EQUASS Assurance kriterijus.

EQUASS iniciatyva siekiama socialinių paslaugų sektoriaus plėtros, skatinant jų teikėjus gerinti kokybę, nuolat tobulėti, mokytis ir vystytis, kad vartotojams visoje Europoje būtų užtikrinamas kokybiškas ir jų poreikius atitinkantis aptarnavimas.
EQUASS Assurance žymi, kad juo apdovanotos įstaigos yra augančios ir savo komandas stiprinančios organizacijos, gebančios užtikrinti aukščiausią paslaugų kokybę, o paslaugų gavėjams – orią kasdienybę bei siekiančios nuolat gerinti jų gyvenimo kokybę.


Utenos šeimos ir vaiko gerovės centro Globos centro skyrius tapo pirmuoju Globos centru Lietuvoje teikiančiu paslaugas, kurios atitinka kokybės sistemos EQUASS Assurance kriterijus.
Šis apdovanojimas Globos centrą įkvepia tobulėti paslaugų gavėjų labui.
#EQUASSLietuvoje
#Sertifikatas
#SocialiniųPaslaugųKokybė
#VaikaiYraVaikaiUtena

Savivaldybės priimamasis

+370 389 64041