school and education

Tel.  +370 389 61600
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

The Municipality’s reception desk: +370 389 64041 More information       Anonymous hotline: +370 800 77472 More information

Paroda „16 kasdienybės akimirkų karo laive“

2022 03 08 patarejas

Kovo 7 d. Utenos kultūros centre buvo atidaryta Lietuvos Karinių jūrų laivyno laivo „Sėlis“ organizuojama paroda „16 kasdienybės akimirkų karo laive“, skirta Lietuvos Karinių jūrų laivyno 30–mečiui paminėti. Ši paroda jau buvo pristatyta daugelyje Lietuvos miestų, taip pat Lietuvos Respublikos Seime. Parodos nuotraukose atskleidžiama Lietuvos Karinių jūrų laivyno kasdienybė, jūreiviškos specialybės, Karinio jūrų laivyno 30–ies metų istorija.

Parodą atidarė Lietuvos Karinių jūrų laivyno laivo „Sėlis“ štabo atstovas Audrius Vitkauskas. Atidaryme taip pat dalyvavo Utenos rajono savivaldybės mero patarėjas Vidmantas Valinčius, Utenos rajono savivaldybės tarybos narė Roberta Macelienė, vaikų ir jaunimo dainų ir šokių ansamblio „Vieversa“ šokėjai, Utenos Dauniškio gimnazijos bendruomenės atstovai, Utenos kultūros centro vadovai ir darbuotojai, visuomenės ir žiniasklaidos atstovai.
Utenos rajono savivaldybė su Lietuvos Karinio jūrų laivyno laivu „Sėlis“ yra pasirašiusi bendradarbiavimo sutartį ir jau beveik 25 metai vyksta gražus ir abipusiai naudingas bendradarbiavimas. Tikimės, kad ir ši paroda patrauks uteniškių dėmesį. Ji Utenos Kultūros centre veiks kovo mėnesį.
Kviečiame visus uteniškius apsilankyti parodoje.

Savivaldybės priimamasis

+370 389 64041