school and education

Tel.  +370 389 61600
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

The Municipality’s reception desk: +370 389 64041 More information       Anonymous hotline: +370 800 77472 More information

Miestų vietos veiklos grupių susitikimas

2022 06 10 vvgBirželio 8 d. Utenoje vyko miestų vietos veiklos grupių (VVG) įgyvendinamo projekto „Bendros verslumo iniciatyvos“ partnerių susitikimas. Projektas yra finansuojamas iš Europos socialinio fondo.
Susitikime dalyvavo Varėnos, Pakruojo, Biržų, Rietavo ir Utenos miesto VVG atstovai. Buvo pasidalinta verslo ir projektų idėjomis, susipažinta su vykdomais projektais, aptarti artėjančio laikotarpio iššūkiai. Pakruojiečiai pristatė projektą „Pakylėjimo ir pagalbos galia, teikiant socialinio pavėžėjimo ir gyvenimo mentorystės paslaugas“, Biržų atstovai – projektą „Įsitrauk“, varėniškiai ir rietaviškiai – vietos plėtros strategijos projektus. Utenos VVG atstovai susirinkusiems pristatė net tris projektus: „Gera būti“, „Gera būti čia“ ir „Pažink Lietuvos regionus iš arčiau“. Vyko diskusija apie naujas socialines paslaugas ir socialinio verslo galimybes bei perspektyvas vietos plėtros teritorijose.


Susitikimą pagyvino kviestinis svečias - žurnalistas, keliautojas Martynas Starkus, visiems susirinkusiems kalbėjęs tema „Kaip hobis gali tapti verslu?“.

Savivaldybės priimamasis

+370 389 64041