school and education

Tel.  +370 389 61600
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

The Municipality’s reception desk: +370 389 64041 More information       Anonymous hotline: +370 800 77472 More information

Kviečia Lietuvos tautinio olimpinio komiteto regioninis forumas

Lietuvos tautinis olimpinis komitetas (LTOK) birželio 20 d. Utenoje organizuoja pirmąjį LTOK Olimpinių vertybių ugdymo programos (OVUP) regioninį forumą.
Olimpinių vertybių ugdymo programa (OVUP) – tai Tarptautinio olimpinio komiteto (TOK) kurta programa, kuri jungia sportą su švietimu ir kultūrine išraiška, kad ugdymas būtų linksmas, dinamiškas ir formuotų visapusišką žmogų. LTOK vienas pirmųjų pasaulyje šią programą išvertė į savo šalies kalbą ir, pritarus TOK, siūlo kelių lygių mokymus Lietuvos pedagogams, kurių jau įgyvendinta yra kelios dešimtis beveik visuose šalies regionuose.


Forumas vyks Utenos kūrybinių industrijų centre „Taurapilis“ (Aušros g. 47, Utena) nuo 9 val. iki 15 val. Forumo, kuris yra skirtas pedagogams, treneriams, ugdymo įstaigų ir savivaldybių administracijos atstovams, metu bus gvildenamos Olimpizmo ugdymo temų ypatybės, vyks diskusijos ir dirbtuvės kilnaus elgesio, pagarbos gyvenime, kūno, proto ir valios, tobulėjimo siekimo, ir pastangomis pelnyto džiaugsmo temomis, taip pat bus kalbama apie fizinį raštingumą ir fizinio aktyvumo svarbą nuo mažens. Forume dalyvaus įvairių sričių ekspertai ir specialistai bei Olimpiečiai.
Maloniai kviečiame registruotis ir dalyvauti forume!
Nuoroda į renginio registraciją: https://forms.office.com/r/vU4LvQrBhn
Registracija vyksta iki birželio 16 dienos.

 

Savivaldybės priimamasis

+370 389 64041