school and education

Tel.  +370 389 61600
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

The Municipality’s reception desk: +370 389 64041 More information       Anonymous hotline: +370 800 77472 More information

Dviejų savivaldybių seniūnų susitikimas

2023 06 19 susitikimasŠį savaitgalį Utenos rajono Sudeikių, Vyžuonų, Saldutiškio seniūnai kartu su Utenos rajono savivaldybės vicemeru Rimantu Dijoku lankėsi Jonavos savivaldybėje ir sėmėsi gerosios patirties iš savo kolegų.
Su vicemeru į Jonavos savivaldybę vyko minėtų seniūnijų seniūnai Virgilijus Gaižauskas, Jolita Bučelienė ir Bronius Šliogeris. Nedidelė uteniškių delegacija aplankė Bukonių ir Šilų seniūnijas. Susitikti su svečiais iš Utenos Bukonyse iš 9 Jonavos rajono seniūnijų atvyko septynių seniūnijų seniūnai.


Jonaviškiai papasakojo apie aktualijas, supažindino su Jonavos rajono savivaldybės administravimo schema. Bukonių seniūnas Arturas Narkevičius maloniai pasidalino savo patirtimi ir parodė turimą techniką prižiūrėti seniūnijai. Jonavos miesto seniūnė Eglė Pinkevičienė papasakojo apie vejos pjovimo robotų panaudojimą miesto sąlygomis. Šilų seniūnas Valeras Mikalauskas džiaugėsi ką tik įsigyta nauja technika bei pasidalino dalyvaujamojo biudžeto vykdymo patirtimi.

„Reikia pasakyti, kad visos Jonavos rajono seniūnijos aprūpintos tiek šienavimo, tiek sniego valymo technika, – pasakojo R. Dijokas. – Viešuosius supaprastintus pirkimus iki 15 tūkst. eurų jie vykdo patys. Tai leidžia operatyviai ir racionaliai suteikti reikiamas paslaugas gyventojams“.
Dviejų rajonų seniūnų susitikime taip pat buvo kalbama aktualiais kultūros, sveikatos, viešosios tvarkos, gyventojų ir turto apsaugos klausimais.

 

Savivaldybės priimamasis

+370 389 64041