school and education

Tel.  +370 389 61600
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

The Municipality’s reception desk: +370 389 64041 More information       Anonymous hotline: +370 800 77472 More information

„Aitvaras“ – linksmybių, įdomių veiklų, turiningo poilsio ir staigmenų stovykla

Liepos 17–21 dienomis vyko tradicinė Biliakiemio vaikų dienos stovykla „Aitvaras“. Utenos seniūnijos bendruomenės organizuojamoje stovykloje ilsėjosi, žaidė, mezgė pažintis ir tobulėjo 40 vaikų.
Stovykloje buvo nepaprastai daug įdomios veiklos. Vaikai mokėsi plaukti irklentėmis, vyko į Tauragnus, kur Tauragno ežere plaukiojo pramoginiu laivu „Tauragnas“, dalyvavo World jumping sportinių batutų treniruotėje, putų patrankos vakarėlyje, svečiavosi Šlyninkos vandens malūne bei keliavo aplink Zarasus. Paskutinę stovyklos dieną stovyklautojai ir jų vadovai vyko į edukacinę išvyką į Utenos miesto vandens nuotekų valyklą. 

Stovyklos uždarymo šventės metu stovyklautojus aplankė Utenos rajono savivaldybės vicemerė Daiva Pečionė ir administracijos direktorius Paulius Čyvas. Svečiams vaikai papasakojo, kaip linksmai, turiningai, draugiškai ilsėjosi „Aitvare“. Stovykla buvo baigta tradiciniu himnu ir helio balionų su vaikų norais leidimu į dangų.
Utenos seniūnijos bendruomenė nuoširdžiai dėkoja rėmėjams: UAB „Utenos vandenys“, UAB „Duventa“, UAB „Bikuvos prekyba“, Gintarui Trinkūnui ir kitiems geriems žmonėms, piniginėmis lėšomis prisidėjusiems prie stovyklos tęstinumo. Be šių nuostabių, supratingų žmonių ši tęstinė stovykla nebūtų įvykusi. Juk stovykloje vaikai ilsėtis galėjo nemokamai!
Bendruomenė taip pat nuoširdžiai dėkoja už veiklų organizavimą, vaikų priežiūrą bei ugdymą Utenos seniūnijos seniūnui Sauliui Gaižauskui, seniūno pavaduotojai ir stovyklos vadovei Laurai Gaivenienei, bendruomenės pirmininkei Rimai Petrošienei, nuostabiems stovyklos savanoriams ir visiems, padėjusiems stovyklai „Aitvaras“ būti ta vieta, į kurią norisi sugrįžti kiekvienais metais.

Savivaldybės priimamasis

+370 389 64041