school and education

Tel.  +370 389 61600
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

The Municipality’s reception desk: +370 389 64041 More information       Anonymous hotline: +370 800 77472 More information

Dieną be automobilio – ekskursija, nemokamas važiavimas viešuoju transporto, o išvakarėse – dviračių žygis

2023 09 22 diena be automobilioKasmet rugsėjo 22-ąją minime Dieną be automobilio. Svarbios dienos išvakarėse Utenos rajono savivaldybės administracijos Aplinkos apsaugos skyrius pakvietė uteniškius į kasmetinį dviračių žygį. Šįkart žygio dalyviai, kurių į Utenio aikštę susirinko beveik 70, vyko iki Pačkėnų, kur aplankė Raganų muziejų. Kaip visada, dviratininkams nulėkti iki muziejaus ir grįžti atgal padėjo Utenos policijos pareigūnai. Iš viso žygio dalyviai numynė 12 km.
Dviratininkus į žygį išlydėjo Utenos rajono savivaldybės meras Marijus Kaukėnas. Meras žygio dalyviams palinkėjo ištvermės, sėkmingo ir saugaus važiavimo, o organizatoriams – VšĮ Taip kitaip direktoriui Tomui Karkliniui ir Utenos rajono savivaldybės tarybos nariui Vitalijui Šeršniovui, dėkodamas už jau ne pirmus metus rengiamus dviračių žygius, įteikė dovanų.

Šiandien, rugsėjo 22 d., uteniškių ir miesto svečių laukia ne vieną įdomu atrakcija: 16 val. VšĮ „Utenos turizmo informacijos centras“ organizuoja ekskursiją „Sukim galvas, ne ratus“ (ekskursijos metu bus susipažįstama su Utenos miestu kartu su gidu). Taip pat šiandien UAB ,,Utenos autobusų parkas“ aptarnaujamais maršrutais veža keleivius neokamai. Tad pasinaudokite proga ir palikit automobilius namuose ir keliaukite nemokamai viešuoju transportu.

Savivaldybės priimamasis

+370 389 64041