school and education

Tel.  +370 389 61600
Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Savivaldybės priimamasis: (8 389) 64041 Daugiau informacijos         Pasitikėjimo telefonas: (8 800 77472), el. paštas: pranesk@utena.lt   Daugiau informacijos

Leliūnų socialinės globos namams – EQUASS kokybės sertifikatas

sertifikatasUtenos rajono savivaldybės Leliūnų socialinės globos namams suteiktas „EQUASS Assurance in Social Services“ kokybės sertifikatas.
EQUASS – tai sertifikavimo, mokymo ir konsultavimo sistema, kuri padeda įgyvendinti Savanoriškos Europos socialinių paslaugų kokybės sistemos reikalavimus. EQUASS sistema apima 10 kokybės principų, kurie suformuluoti konsultuojantis su socialinio sektoriaus suinteresuotosiomis šalimis ir grindžiami Europos socialinių paslaugų kokybės užtikrinimo sistema. Tai plačiausiai pripažįstamas Europos kokybės principų komplektas, kuris yra pagrįstas visuotinėmis vertybėmis. Jis apima lyderystę, personalą, teises, etiką, partnerystę, dalyvavimą, orientaciją į asmenį, kompleksiškumą, orientaciją į rezultatus.
Tarptautinis įvertinimo lygis Leliūnų socialinės globos namams, kaip ir kiekvienai socialinei įstaigai, labai svarbus, nes tai skatina siekti dar didesnės kokybės teikiamų paslaugų kontekste.

Savivaldybės priimamasis

+370 389 64041