school and education

Tel.  +370 389 61600
Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Savivaldybės priimamasis: (8 389) 64041 Daugiau informacijos         Pasitikėjimo telefonas: (8 800 77472), el. paštas: pranesk@utena.lt   Daugiau informacijos

2021 m. birželio 29 d. Utenos rajono savivaldybės tarybos posėdis (Utenos rajono savivaldybės tarybos posėdžio 2021 m. birželio 29 d. protokolas Nr. TPP-9)

Tarybos narių nusišalinimai, priimant sprendimo „Utenos rajono savivaldybės tarybos 2021 m. vasario 23 d. sprendimo Nr. TS-28 „Dėl Utenos rajono savivaldybės 2021 m. biudžeto patvirtinimo“ pakeitimas“ :
1. 1.4 papunktį:
Prieš svarstant 1.4 papunktį, nuo 1.4 papunkčio svarstymo nusišalinimą pareiškė tarybos narys V. Keraminas (9.19 val.) dėl galimo viešų ir privačių interesų konflikto dėl žmonos, dirbančios Utenos vaikų lopšelyje-darželyje „Saulutė“.
Balsuota:
Dėl V. Keramino nusišalinimo priėmimo – „Už”-12, „prieš“-12, „susilaikė“-.
Tarybos nario V. Keramino nusišalinimas nepriimtas, nes balsai pasiskirstė po lygiai, todėl lemia savivaldybės mero A. Katino balsas, kuris balsavo „prieš“.
2. 1.5 papunktį:
Prieš svarstant 1.5 papunktį, nuo 1.5 papunkčio svarstymo nusišalinimą pareiškė tarybos narys V. Lankauskas (9.22 val.) dėl galimo viešų ir privačių interesų konflikto dėl mamos, dirbančios VšĮ Utenos pirminės sveikatos priežiūros centre.


Balsuota:
Dėl V. Lankausko nusišalinimo priėmimo – „Už”-9, „prieš“-10, „susilaikė“-5.
Tarybos nario V. Lankausko nusišalinimas nepriimtas.

Prieš svarstant 1.5 papunktį, nuo 1.5 papunkčio svarstymo nusišalinimą pareiškė tarybos narė E. Zarankaitė (9.24 val.) dėl galimo viešų ir privačių interesų konflikto dėl mamos, dirbančios Utenos daugiafunkciame sporto centre.
Balsuota:
Dėl E. Zarankaitės nusišalinimo priėmimo – „Už”-8, „prieš“-9, „susilaikė“-2.
Tarybos narės E. Zarankaitės nusišalinimas nepriimtas.

Prieš svarstant 1.5 papunktį, nuo 1.5 papunkčio svarstymo nusišalinimą pareiškė tarybos narys A. Grincevičius (9.25 val.) dėl galimo viešų ir privačių interesų konflikto dėl darbo VšĮ Utenos ligoninėje ir VšĮ Utenos pirminės sveikatos priežiūros centre.
Balsuota:
Dėl A. Grincevičiaus nusišalinimo priėmimo – „Už”-10, „prieš“-12, „susilaikė“-.
Tarybos nario A. Grincevičiaus nusišalinimas nepriimtas.

Prieš svarstant 1.5 papunktį, nuo 1.5 papunkčio svarstymo nusišalinimą pareiškė tarybos narys A. Paleckis (9.26 val.) dėl galimo viešų ir privačių interesų konflikto dėl darbo VšĮ Utenos pirminės sveikatos priežiūros centre.
Balsuota:
Dėl A. Paleckio nusišalinimo priėmimo – „Už”-10, „prieš“-11, „susilaikė“-1.
Tarybos nario A. Paleckio nusišalinimas nepriimtas.

Prieš svarstant 1.5 papunktį, nuo 1.5 papunkčio svarstymo nusišalinimą pareiškė tarybos narė D. Pečionė (9.27 val.) dėl galimo viešų ir privačių interesų konflikto dėl darbo VšĮ Utenos pirminės sveikatos priežiūros centre.
Balsuota:
Dėl D. Pečionės nusišalinimo priėmimo – „Už”-11, „prieš“-12, „susilaikė“-1.
Tarybos narės D. Pečionės nusišalinimas nepriimtas.

3. 1.7 papunktį:
Prieš svarstant 1.7 papunktį, nuo 1.7 papunkčio svarstymo nusišalinimą pareiškė tarybos narys A. Grincevičius (9.47 val.) dėl galimo viešų ir privačių interesų konflikto dėl darbo VšĮ Utenos ligoninėje.
Balsuota:
Dėl A. Grincevičiaus nusišalinimo priėmimo – „Už”-9, „prieš“-11, „susilaikė“-.
Tarybos nario A. Grincevičiaus nusišalinimas nepriimtas.

Prieš svarstant 1.7 papunktį, nuo 1.7 papunkčio svarstymo nusišalinimą pareiškė tarybos narys P. Čyvas (9.49 val.) dėl galimo viešų ir privačių interesų konflikto dėl darbo VšĮ Utenos verslo informacijos centre.
Balsuota:
Dėl P. Čyvo nusišalinimo priėmimo – „Už”-8, „prieš“-11, „susilaikė“-1.
Tarybos nario P. Čyvo nusišalinimas nepriimtas.

Prieš svarstant 1.7 papunktį, nuo 1.7 papunkčio svarstymo nusišalinimą pareiškė tarybos narė R. Macelienė (9.50 val.) dėl galimo viešų ir privačių interesų konflikto dėl darbo Utenos kultūros centre.
Balsuota:
Dėl R. Macelienės nusišalinimo priėmimo – „Už”-8, „prieš“-11, „susilaikė“-.
Tarybos narės R. Macelienės nusišalinimas nepriimtas.

Prieš svarstant 1.7 papunktį, nuo 1.7 papunkčio svarstymo nusišalinimą pareiškė tarybos narys L. Bražionis (9.51 val.) dėl galimo viešų ir privačių interesų konflikto kaip VšĮ Utenos radijas vadovas dėl nuomojamų patalpų Utenos kūrybinių industrijų centre „Taurapilis“.
Balsuota:
Dėl L. Bražionio nusišalinimo priėmimo – „Už”-7, „prieš“-12, „susilaikė“-.
Tarybos nario L. Bražionio nusišalinimas nepriimtas.

Prieš svarstant 1.7 papunktį, nuo 1.7 papunkčio svarstymo nusišalinimą pareiškė tarybos narys J. Slapšinskas (9.53 val.) dėl galimo viešų ir privačių interesų konflikto dėl darbo UAB „Utenos komunalininkas“.
Balsuota:
Dėl J. Slapšinsko nusišalinimo priėmimo – „Už”-9, „prieš“-11, „susilaikė“-.
Tarybos nario J. Slapšinsko nusišalinimas nepriimtas.

Prieš svarstant 1.7 papunktį, nuo 1.7 papunkčio svarstymo nusišalinimą pareiškė savivaldybės mero pavaduotojas V. Šeršniovas (9.54 val.) dėl galimo viešų ir privačių interesų konflikto dėl tėvo, dirbančio UAB „Utenos autobusų parkas“.
Balsuota:
Dėl V. Šeršniovo nusišalinimo priėmimo – „Už”-9, „prieš“-11, „susilaikė“-.
Savivaldybės mero pavaduotojo V. Šeršniovo nusišalinimas nepriimtas.

Prieš svarstant 1.7 papunktį, nuo 1.7 papunkčio svarstymo nusišalinimą pareiškė savivaldybės meras A. Katinas (9.55 val.) dėl galimo viešų ir privačių interesų konflikto dėl žmonos, dirbančios Utenos Dauniškio gimnazijoje, ir sesers, dirbančios Utenos kultūros centre.
Balsuota:
Dėl A. Katino nusišalinimo priėmimo – „Už“-9, „prieš“-11, „susilaikė“-
Savivaldybės mero A. Katino nusišalinimas nepriimtas. Dalyvauja 21 tarybos narys.

 

Tarybos narės nusišalinimas, priimant sprendimą „Dėl pritarimo įgyvendinti projektą „Atsinaujinančių energijos išteklių (saulės, vėjo) panaudojimas valstybės, savivaldybių, tradicinių religinių bendruomenių, religinių bendrijų ar centrų elektros energijos poreikiams“.
Prieš svarstant 26 darbotvarkės klausimą, nuo klausimo svarstymo nusišalinimą pareiškė tarybos narė E. Zarankaitė (12.25 val.) dėl galimo viešų ir privačių interesų konflikto dėl mamos, dirbančios Utenos daugiafunkciame sporto centre.
Balsuota:
Dėl E. Zarankaitės nusišalinimo priėmimo – „Už”-9, „prieš“-10, „susilaikė“-.
Tarybos narės E. Zarankaitės nusišalinimas nepriimtas. Dalyvauja 23 tarybos nariai.

Savivaldybės priimamasis

+370 389 64041