school and education

Tel.  +370 389 61600
Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Savivaldybės priimamasis: (8 389) 64041 Daugiau informacijos         Pasitikėjimo telefonas: (8 800 77472), el. paštas: pranesk@utena.lt   Daugiau informacijos

KVIETIMAS

Šį šeštadienį, liepos 3 d., 14 val. visus Utenos rajono gyventojus ir miesto svečius kviečiame į prevencinį renginį „10 saugaus elgesio prie vandens ir vandenyje taisyklių“.

Renginys vyks Utenoje, prie Vyžuonaičio ežero (poilsiavietėje, Molėtų g.). Jo rengėjai – Utenos rajono savivaldybės administracijos Viešosios tvarkos skyrius, Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato bendruomenės pareigūnai ir Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Panevėžio priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Utenos priešgaisrinės gelbėjimo tarnyba.
Renginio metu Viešosios tvarkos skyriaus specialistai primins saugaus elgesio prie vandens telkinių taisykles, policijos bendruomenės pareigūnė su policijos bičiuliu Amsiu supažindins vaikus su saugaus elgesio taisyklėmis vasaros atostogų metu, priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos ugniagesiai gelbėtojai papasakos apie žmogaus gelbėjimo iš vandens būdus, demonstruos tarnybinę transporto priemonę ir joje esančią įrangą, naudojamą tarnybos metu.
Atėjusiųjų laukia daug kitų veiklų ir įdomybių. Aktyviausi dalyviai bus apdovanoti prizais.
Kviečiame dalyvauti!

Savivaldybės priimamasis

+370 389 64041