school and education

Tel.  +370 389 61600
Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Savivaldybės priimamasis: (8 389) 64041 Daugiau informacijos         Pasitikėjimo telefonas: (8 800 77472), el. paštas: pranesk@utena.lt   Daugiau informacijos

Stovyklautojai mokėsi, kaip išvengti nelaimių

2021 08 20 prevencijaRugpjūčio 18 d. Gintaro Kriugiškio kaimo turizmo sodyboje „Vilnakiškis“, esančioje Antakalnio kaime (Saldutiškio seniūnija), Utenos lengvosios atletikos klubo organizuotoje vasaros vaikų stovykloje vyko prevencinis renginys „10 saugaus elgesio prie vandens ir vandenyje taisyklių“. Jo rengėjai – Utenos rajono savivaldybės administracijos Viešosios tvarkos skyrius ir Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Panevėžio priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Utenos priešgaisrinės gelbėjimo tarnyba.

 

Renginio metu Viešosios tvarkos skyriaus vedėjo pavaduotojas Mindaugas Brazauskas ir vyr. specialistė Zita Jasiunavičienė stovyklautojams papasakojo apie saugų elgesį vasaros metu, priminė saugaus elgesio prie vandens telkinių taisykles bei atsakomybę jas pažeidus. Utenos priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos ugniagesiai gelbėtojai stovyklautojams pristatė gelbėjimo ir gaisrų gesinimo įrangą, papasakojo apie gelbėtojų darbą.

Aktyviausiai atsakinėję į klausimus apie elgesį prie vandens telkinių ir vandenyje vaikai buvo apdovanoti Utenos rajono savivaldybės administracijos prizais.

Nuoširdžiai dėkojame sodybos šeimininkui Gintarui už sukurtą puikią atmosferą, Utenos priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pareigūnams, stovyklos vadovui Mantui Saliamonui už bendradarbiavimą ir puikiai bei naudingai praleistą laiką.

 

 

Savivaldybės priimamasis

+370 389 64041