school and education

Tel.  +370 389 61600
Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Savivaldybės priimamasis: (8 389) 64041 Daugiau informacijos         Pasitikėjimo telefonas: (8 800 77472), el. paštas: pranesk@utena.lt   Daugiau informacijos

Svarbi informacija dėl žemės ūkio naudmenų ir kitų plotų deklaravimo

2021 03 26 deklaracijaInformuojame, 2021 m. kovo 4 d. Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministro įsakymu Nr. 3D-147 „Dėl 2021 m. žemės ūkio naudmenų ir kitų plotų deklaravimo pradžios nustatymo ir mokymų savivaldybių specialistams organizavimo“ buvo nustatyta 2021 m. žemės ūkio naudmenų ir kitų plotų deklaravimo pradžia. Paraiškas teikti bus galima jau nuo balandžio 12 d.
Siekiant išvengti žmonių susibūrimų ir artimo kontakto, pareiškėjus kviečiame skambinti seniūnijoje (pagal žemės ūkio valdos centrą) dirbantiems Kaimo ir bendruomenių reikalų skyriaus specialistams ir registruotis dėl konkretaus atvykimo laiko į seniūniją.


Seniūnijose dirbančių skyriaus specialistų kontaktiniai duomenys:

2021 03 26 seniuniju kontaktiniai

Atvykę į seniūniją asmenys turės naudoti visas galimas apsaugos priemones: dėvėti apsaugines kaukes, vienkartines pirštines, naudoti dezinfekcines priemones, laikytis saugaus 2 metrų atstumo ir turėti rašymo priemonę.

Nors ir bus galimybė žemės ūkio naudmenas ir kitus plotus deklaruoti atvykus į seniūniją (prieš tai užsiregistravus dėl konkretaus atvykimo laiko), siūlome apsvarstyti visas galimas rizikas ir pasirinkti patogiausią ir saugiausią deklaravimo būdą, t. y. deklaravimą iš namų, prisijungus prie PPIS per elektroninius valdžios vartus. Pažymėtina, kad paraiškas tokiu būdu turės galimybę teikti tik tie, kurie turi ir naudojasi elektronine bankininkyste ar kita elektronine atpažinties priemone (asmenys, neturintys elektroninės atpažinties priemonių dėl jų suteikimo turėtų kreiptis į banko skyrius).

Savivaldybės priimamasis

+370 389 64041