school and education

Tel.  +370 389 61600
Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Savivaldybės priimamasis: (8 389) 64041 Daugiau informacijos         Pasitikėjimo telefonas: (8 800 77472), el. paštas: pranesk@utena.lt   Daugiau informacijos

Baigtas projektas „Paslaugų ir asmenų aptarnavimo ir kokybės gerinimas Utenos rajono seniūnijose“

ESFIVP I 12023 m. pabaigoje baigtos įgyvendinti projekto Nr. 10.1.3-ESFA-R-920-91-0009 „Paslaugų ir asmenų aptarnavimo kokybės gerinimas Utenos rajono seniūnijose“ veiklos.
Pasiektas projekto tikslas – padidinti gyventojų pasitenkinimą Utenos rajono savivaldybės administracijos ir seniūnijų teikiamomis paslaugomis, perkeliant į elektroninę erdvę kapinių inventorizavimo duomenis ir naudojantis skaitmeninių kapinių žemėlapiais bei teikti optimizuotas LEAN sistema paslaugas.
Vykdant projektą, buvo suskaitmenintos visos Utenos rajono kapinės, įsigyta 11 nešiojamųjų kompiuterių, savivaldybės administracijos bei seniūnijų patalpose įrengti 9 informaciniai terminalai, kurie suteikia galimybę prisijungti prie suskaitmenintų kapinių sistemos Cemety, rasti artimųjų kapus, užpildyti prašymus ir gauti kitą informaciją.

Projekto vykdymo metu seniūnijų darbuotojai buvo apmokyti, kaip suvesti laidojimo duomenis, naudojantis Cemety sistema. Taip pat projekto metu, siekiant, kad gyventojams būtų lengviau surasti artimųjų kapus, prie gausiausiai lankomų kapinių buvo sumontuoti 29 stendai su kapinių žemėlapiais. Projekto metu buvo sukurta ir įdiegta Virtualaus asistento (roboto) sistema, kuria galima naudotis prisijungus prie Utenos rajono savivaldybės interneto svetainės (https://utena.lt/lt).
Utenos rajono seniūnijose buvo išnagrinėti paslaugų teikimo procesai, siekiant juos optimizuoti. Seniūnijose įdiegta LEAN sistema (kaip sukurti daugiau vertės vartotojui, naudojant (švaistant) mažiau laiko ir energijos).
Bendra projekto vertė - apie 240 tūkst. Eur, iš kurių – 204 tūkst. Eur – Europos socialinio fondo lėšos.

Savivaldybės priimamasis

+370 389 64041