school and education

Tel.  +370 389 61600
Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Savivaldybės priimamasis: 0 389 64041 Daugiau informacijos         Pasitikėjimo telefonas: 0 800 77472, el. paštas: pranesk@utena.lt   Daugiau informacijos

Lygių galimybių, moterų ir vyrų lygybės grupė kviečia

BanerisPrabilk - nacionalinis informacijos apie seksualinį smurtą centras teikia nemokamą ir konfidencialią pagalbą asmenims nukentėjusiems nuo seksualinio smurto ir su jais dirbantiems specialistams.
Centre dirbančios konsultantės yra baigusios specializuotus mokymus, kaip konsultuoti nukentėjusius nuo seksualinio smurto ir su jomis bei jais dirbančius specialistus.
Maloniai kviečiame jus prisidėti prie to, kad tiek nukentėję asmenys, tiek specialistai, kuriems reikia pagalbos, ją surastų ir:
• Įsidėti centro banerį į savo puslapį (baneris turi vesti į puslapį www.prabilk.lt);
• Įsidėti centro skrajutes į savo puslapį bei pasidalinti jomis su savo savivaldybėje dirbančiais specialistais bei bendruomene;
• Dalintis patinkančiomis žinutėmis pagalbos ir prevencijos tema esančiomis centro Facebook ir Instagram
• Straipsniais seksualinio smurto tema: 1 straipsnis ir 2 straipsnis;
Tinklalaidė seksualinio smurto tema;
Algoritmais ir rekomendacijomis specialistams dirbantiems su seksualinio smurto problema;
• Puslapiu www.prabilk.lt, kuriame sudėta informacija rengta bendradarbiaujant su įvairių sričių specialistų, kuri skatina daugiau sužinoti ne tik apie pagalbą sau, bet ir apie pagalbą kitiems.

Kilus klausimų galite susisiekti su centro atstovėmis adresu: Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

 

Savivaldybės priimamasis

+370 389 64041