school and education

Tel.  +370 389 61600
Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Savivaldybės priimamasis: (8 389) 64041 Daugiau informacijos         Pasitikėjimo telefonas: (8 800 77472), el. paštas: pranesk@utena.lt   Daugiau informacijos

Informacija gestų kalba

 1. Utenos rajono savivaldybė. Apie Utenos rajono savivaldybę gestu kalba ⇒


Utenos rajono savivaldybė yra valstybės įstaiga. Savivaldybė rūpinasi, kad žmonėms būtų gera gyventi Utenos rajone. Savivaldybė yra atsakinga, kad Utenos mieste ir rajone:
• Žmonėms būtų saugu,
• aplinkos švarą ir tvarką,
• darbų vykdymą pagal taisykles,
• viešojo transporto organizavimą ir jo infrastruktūrą,
• sveikatos priežiūrą,
• darželių, mokyklų veiklos priežiūrą,
• laisvalaikį ir kultūrą.
Savivaldybė gali Jums padėti, jei tūrite klausimų arba Jums reikia pagalbos įvardintose srityse. Norėdami gauti pagalbą, pateikti parašymą, skundą ar kitus dokumentus, tai galite padaryti šiais būdais:
● Paskambinti telefono numeriu +370 389 61600.
● Atsiųsti elektroninį laišką adresu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..
● Ateiti į Savivaldybę. Savivaldybės adresas yra: Utenio aikštė 4, Utena, Lietuva.
Savivaldybės darbo laikas:
• Pirmadienį - ketvirtadienį nuo 8 valandos iki 17 valandos,
• Penktadienį nuo 8 valandos iki 15 valandos 45 minučių.
• Pietų pertrauka nuo 12 valandos iki 12 valandos 45 minučių.
Dieną prieš šventę savivaldybė dirba 1 valanda trumpiau.
2. Informacija ir informacijos prieinamumas interneto svetainėje.  Informacija ir informacijos prieinamumas interneto svetainėje  www.utena.lt gestų kalba


Interneto svetainėje www.utena.lt  galite rasti informaciją apie Utenos rajono savivaldybę, Savivaldybės tarybą, merą, administraciją, jai pavaldžias įstaigas, jų darbus, teikiamas paslaugas ir atsakymus į kitus jums svarbius su rajono gyvenimu susijusius klausimus.
Savivaldybės interneto svetainėje informacija yra parašyta lietuvių kalba. Svarbiausia informacija parašyta ir anglų kalba. Lietuvių arba anglų kalbą gali pasirinkti puslapio viršuje.
Savivaldybės interneto puslapyje svarbiausia informacija yra parašyta lengvai suprantama kalba ir parodyta gestų kalba. Jeigu norite skaityti informaciją lengvai suprantama kalba, paspauskite ant skaitančio žmogaus ženklo. Jeigu norite pamatyti informaciją gestų kalba, spauskite ant rankų ženklo. Šie ženklai yra interneto svetainės viršuje, dešiname lango kampe.

 3. Interneto svetainės struktūra. Interneto svetainės www.utena.lt struktūra gestų kalba⇒

Interneto svetainėje www.utena.lt  skelbiama visa Utenos rajono gyventojams aktuali informacija. Svetainėje ji pateikiama skyriais.
Interneto svetainės pradžioje yra skyrius „Naujienos“. Šiame skyriuje yra pateikiama pati naujausia ir aktualiausia informacija apie įvykius, renginius, atliktus ir planuojamus darbus.
Toliau į dešinę Utenos rajono savivaldybės interneto svetainėje yra skyrius „Struktūra ir kontaktai". Skyriuje pateikta informacija kur ir kokias paslaugas asmuo gali gauti savivaldybėje, darbuotojų kontaktai.
Dar toliau į dešinę interneto svetainėje yra skyriai „Veiklos sritys“, „Teisinė informacija“, „Korupcijos prevencija“, „Administracinė informacija“. Šiuose skyriuose viešinama visa informacija apie Savivaldybės veiklą, teisinė informacija.
Žemiau interneto svetainėje yra skyrius „Paslaugos“ Šiame skyriuje yra informacija apie Savivaldybė teikiamas paslaugas.

 

Savivaldybės priimamasis

+370 389 64041