school and education

Tel.  +370 389 61600
Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Savivaldybės priimamasis: (8 389) 64041 Daugiau informacijos         Pasitikėjimo telefonas: (8 800 77472), el. paštas: pranesk@utena.lt   Daugiau informacijos

Susitikime – apie savanorystę

2022 11 28 susitikimasBiliakiemio vaikų dienos centre „Aitvaras“ vyko susitikimas su VšĮ „Ne imti, bet duoti“ savanorių mentore Toma Dvilevičiene.
VšĮ „Ne imti, bet duoti“ organizuoja savanorišką veiklą ir neformaliojo ugdymo(si) procesą bei administruoja Jaunimo savanoriškos tarnybos programą Utenos apskrityje. Susitikime su savanorėmis, kurios atlieka ilgalaikę, t. y. šešis mėnesius trunkančią savanorystės programą Biliakiemio vaikų dienos centre „Aitvaras“, buvo aptarti savanorystės iššūkiai ir lūkesčiai. Savanorės dalijosi savo patirtimi, įgytomis ir dar ugdomomis kompetencijomis. Diskusijos metu buvo aptartas Jaunimo savanoriškos tarnybos programos įgyvendinimas ir pasiekti veiklos rezultatai Utenos rajone.


Įgyvendinant Jaunimo savanoriškos tarnybos programą užsiregistravo septyni jaunuoliai. Utenoje savanorius priima Kirdeikių biblioteka, Utenos A. ir M. Miškinių viešoji biblioteka, Utenos r. Sudeikių daugiafunkcis centras, Utenos moterų centras, Utenos Rotary klubas (Rotary International Apygarda 1462), Utenos seniūnijos bendruomenė. Tai organizacijos, kurios yra akredituotos ir gali priimti savanorius.

Jaunimo reikalų koordinatorė Gerda Kvaselienė

 

Savivaldybės priimamasis

+370 389 64041