school and education

Tel.  +370 389 61600
Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Savivaldybės priimamasis: (8 389) 64041 Daugiau informacijos         Pasitikėjimo telefonas: (8 800 77472), el. paštas: pranesk@utena.lt   Daugiau informacijos

Susitiko Utenos ir Palangos Jaunimo reikalų tarybų atstovais

2022 11 28 palangaLapkričio 25 d. pabendrauti, pasidalinti patirtimi, užmegzti naujus ryšius Utenos jaunimo reikalų tarybos nariai susitiko su Palangos miesto Atviros jaunimo erdvės „Be stogo“, Palangos jaunimo reikalų tarybos atstovais ir įvairių organizacijų atstovais, dirbančiais su jaunimu. Susitikimas vyko Utenos vaikų ir jaunimo užimtumo centre veikiančiame Atvirame jaunimo centre.
Susitikimo metu Utenos jaunimo reikalų taryba pristatė savo 2022 metais vykdytas veiklas, Utenos jaunimo organizacijų organizuojamą užimtumą Utenos mieste, dalinosi patirtimi, kaip skatinamas ir vykdomas bendradarbiavimas su Utenos rajono savivaldybės administracija, kaip Utenos rajono jaunimas įtraukiamas į sprendimų priėmimą. Taip pat kalbėjo apie iššūkius, su kuriais susiduria savo veikloje. Visą laiką svečiai iš Palangos bei Utenos jaunimas praleido Atvirajame jaunimo centre, rengė viktorinas, diskusijas, sporto varžybas, buvo žaidžiami žaidimai, žiūrimi filmai.

Savivaldybės priimamasis

+370 389 64041