school and education

Tel.  +370 389 61600
Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Savivaldybės priimamasis: (8 389) 64041 Daugiau informacijos         Pasitikėjimo telefonas: (8 800 77472), el. paštas: pranesk@utena.lt   Daugiau informacijos

Iniciatyvūs darbuotojai - Utenos rajono gyventojams

Utenos rajono savivaldybės administracija nuoširdžiai dėkoja UAB Cognizant Technology Solutions Lithuania darbuotojams už gražią iniciatyvą, kurios metu buvo teikiama materialinė parama vienišiems, senyvo amžiaus Utenos rajono gyventojams.

UAB Cognizant Technology Solutions Lithuania įmonės darbuotojai savo iniciatyva, surinkę lėšų, vienišiems Utenos rajono gyventojams nupirko buitinės technikos (šaldytuvų, skalbimo mašinų, dujinių viryklių, elektrinių kaitlenčių, elektrinių virdulių), šiltų drabužių, patalynės, kitų trūkstamų daiktų bei maisto papildų, saldumynų, taip pat patys gamino suoliukus, ir visą spalio mėnesį lankė senolius ir dovanojo minėtas dovanas. Dalis dovanų senolius pasiekė per kurjerius, tarpininkaujant seniūnijų socialiniams darbuotojams.
2022 m. lapkričio 12 d. Utenos rajono savivaldybės administracijoje su įmonės atstovais susitiko administracijos direktoriaus pavaduotoja Zita Ringelevičienė, Socialinių reikalų ir sveikatos apsaugos skyriaus vyriausioji socialinė darbuotoja Liudmila Sadauskienė. Svečiams buvo įteikta padėka, kurioje padėkota už iniciatyvą, taip pat pilietiškumą, nuoširdžią tarnystę pagalbos reikalingiems ir nuoširdų bendravimą su Utenos rajono savivaldybe. Utenos rajono savivaldybės administracijos atstovės išreiškė viltį, kad bus sulaukta panašių iniciatyvų ir ateityje.

 

Savivaldybės priimamasis

+370 389 64041