school and education

Tel.  +370 389 61600
Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Savivaldybės priimamasis: (8 389) 64041 Daugiau informacijos         Pasitikėjimo telefonas: (8 800 77472), el. paštas: pranesk@utena.lt   Daugiau informacijos

Kai iš kultūros niekada neišeinama...

2021 04 30 zitaUtenos rajono savivaldybės administracija į užtarnautą poilsį išleido ilgametę darbuotoją, Kultūros skyriaus vyr. specialistę Zitą Mackevičienę.
Zitą Mackevičienę gerai pažįsta visi Utenos rajono kultūros srities žmonės: Zita būdavo beveik kiekvieno kultūros renginio dalyvė, organizatorė, vedėja ir įkvėpėja. Be jos šypsenos, nuoširdaus žodžio, paskatinimų ir padėkojimų retai išsiversdavo koks renginys. Zita visus sutiktus žmones mokėdavo iškart užkrėsti jaunatviškumu, energija ir optimizmu.
Utenos rajono savivaldybės meras Alvydas Katinas, dėkodamas Zitai Mackevičienei už profesionalų darbą, atsakingą požiūrį į savo pareigas, svarų indėlį į Utenos rajono kultūros vystymą bei nuoširdų bendravimą, juokavo, kad visi žmonės kažkur išeina: vieni – iš proto, kiti – iš miesto į kaimą, treti – iš darbo. „Bet jūs, gerbiama Zita, iš kultūros niekada neišeisite ir kultūra iš jūsų taip pat niekada neišeis, – kalbėjo meras. – Neabejoju, kad mes jus visada sutiksime įvairiuose renginiuose, matysime jūsų šypseną ir džiaugsimės tolesniu bendravimu“.

Zitai Mackevičienei už darbą ir nuoširdų bendravimą taip pat dėkojo bei kuo geriausios sėkmės tolesniuose darbuose ir sumanymuose linkėjo mero pavaduotojas Vitalijus Šeršniovas, administracijos direktoriaus pavaduotoja, vykdanti administracijos direktoriaus pareigas, Zita Ringelevičienė, Kultūros skyriaus vedėja Jūratė Misiūnienė.
Dėkoja Zitai visi Utenos rajono savivaldybės administracijos darbuotojai, linkėdami dar ilgai visus džiuginti neblėstančiu optimizmu ir jaunatviška energija.

Savivaldybės priimamasis

+370 389 64041