school and education

Tel.  +370 389 61600
Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Savivaldybės priimamasis: (8 389) 64041 Daugiau informacijos         Pasitikėjimo telefonas: (8 800 77472), el. paštas: pranesk@utena.lt   Daugiau informacijos

IŠKELIAMI KONTEINERIAI

Utenos rajono savivaldybės administracija, siekdama sudaryti sąlygas rūšiuoti atliekas jų susidarymo vietoje, seniūnijų miesteliuose parinko antrinių žaliavų surinkimo ir tekstilės atliekų konteinerinių aikštelių vietas. Aikštelių vietų parinkimą sąlygoja teisės aktų reikalavimai: gyventojų tankis, poreikis, konteinerinių aikštelių aptarnavimo galimybės. Šios sąlygos derinamos tiek su seniūnijomis, tiek su UAB ,,Utenos komunalininkas“. Pastebėta, kad Tauragnuose antrinių žaliavų surinkimo ir tekstilės atliekų konteinerių aikštelėje (A. Musteikio g. 35, šalia seniūnijos pastato) šalinamos mišrios komunalinės ir pavojingos atliekos, kurias šalinti šioje aikštelėje draudžiama. Dėl to į Utenos rajono savivaldybės administraciją kreipėsi Tauragnų seniūnija su prašymu iškelti iš šios vietos atliekų rūšiavimo konteinerius, o tekstilės atliekų konteinerį perkelti į šalia daugiabučio esančią aikštelę Naujojoje gatvėje.
Utenos rajono savivaldybės administracijos direktoriaus įsakymu sudarytos komisijos nariai įvertino esamą situaciją ir nutarė iš šios aikštelės iškelti rūšiavimo konteinerius, o tekstilės atliekų konteinerį palikti gyventojams naudotis Naujojoje g. šalia daugiabučio.

Savivaldybės priimamasis

+370 389 64041