school and education

Tel.  +370 389 61600
Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Savivaldybės priimamasis: (8 389) 64041 Daugiau informacijos         Pasitikėjimo telefonas: (8 800 77472), el. paštas: pranesk@utena.lt   Daugiau informacijos

  • Utenos rajono savivaldybė

    Utenos rajono savivaldybė

    Utenos rajono savivaldybės plotas – 1229 km². (užima 1,9 proc. Lietuvos teritorijos). Savivaldybės teritorijoje tyvuliuoja 186 įvairaus dydžio ežerai. Viešos želdynų teritorijos Utenos mieste - 225 ha. Utenos rajone yra 8 miesteliai – Daugailiai, Kuktiškės, Leliūnai, Saldutiškis, Sudeikiai, Tauragnai, Užpaliai ir Vyžuonos, 592 kaimai. Utenos rajone - 10 seniūnijų ir 44 seniūnaitijos. 

  • Utenos rajono savivaldybės plotas – 1229 km². (užima 1,9 proc. Lietuvos teritorijos). Savivaldybės teritorijoje tyvuliuoja 186 įvairaus dydžio ežerai. Viešos želdynų teritorijos Utenos mieste - 225 ha. Utenos rajone yra 8 miesteliai – Daugailiai, Kuktiškės, Leliūnai, Saldutiškis, Sudeikiai, Tauragnai, Užpaliai ir Vyžuonos, 592 kaimai. Utenos rajone - 10 seniūnijų ir 44 seniūnaitijos. 

    Daugiau

Dėmesio!

2020 11 25 RC Kaledos UtenaLietuvos Raudonojo Kryžiaus savanoriai Utenoje nori pasiekti daugiau vienišų senolių ir jiems nunešti „Šviesių minčių Kalėdas“.

 

Gal kaimynystėje pastebėjote vyresnio amžiaus žmogų, kuriam trūksta bendravimo, žmonių artumo? Ar užmegztas nuoširdus ryšys su savanoriu galėtų jam suteikti daugiau gyvenimo džiaugsmo, galimybių išsikalbėti, pasijusti matomam, girdimam ir reikalingam?
Jei kam tokia pagalba gali būti reikalinga, pabandykim padėti.
IKI GRUODŽIO 10 DIENOS užpildykit anketą (asmeninių duomenų apie senolį nereikės) ir Lietuvos Raudonojo Kryžiaus savanoriai su Jūsų pagalba pažada saugiai nunešti šventinius linkėjimus.
Anketą ir platesnę informaciją apie „Šviesių minčių Kalėdas“ rasite čia: https://forms.gle/RMMic6d97NkydW9D6 arba el. paštu: Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..
Tikime, kad šie maži žingsneliai išaugs į gražias, ilgalaikes draugystes ir šviesias mintis. O gal ir Jūs norite prisijungti prie savanorių komandos? Būkit mūsų akys savo bendruomenėje ir taip prisidėkit prie svarbios misijos #GerumoPajėgos Prieš Vienišumą jau dabar!
Daugiau informacijos: https://www.redcross.lt/programa-silti-apsilankymai, tel. nr. +370 699 53247, el. p. Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

 

Aplinkos apsaugateritoriju planavimasstatiniaiciviline sauga mobilizacija  kvietimai paraiskoms socialine aps 

sveikatossvietimasjaunimovaiko gerove tarpinssveikatoskontroles ekonomika investicijos

DAUGIAU VEIKLOS SRIČIŲ

viesoji tvarkapirkimaikalbaTurto valdymasteisine pagalbatarptautiniai kulturapaveldasGarbes pilieciaizeldynaiKaimo pletra NVOtrisale tarybaUtenos rajono seniūnijoskontaktaipaieska

 

Savivaldybės priimamasis

+370 389 64041