school and education

Tel.  +370 389 61600
Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Savivaldybės priimamasis: (8 389) 64041 Daugiau informacijos         Pasitikėjimo telefonas: (8 800 77472), el. paštas: pranesk@utena.lt   Daugiau informacijos

  • Utenos rajono savivaldybė

    Utenos rajono savivaldybė

    Utenos rajono savivaldybės plotas – 1229 km². (užima 1,9 proc. Lietuvos teritorijos). Savivaldybės teritorijoje tyvuliuoja 186 įvairaus dydžio ežerai. Viešos želdynų teritorijos Utenos mieste - 225 ha. Utenos rajone yra 8 miesteliai – Daugailiai, Kuktiškės, Leliūnai, Saldutiškis, Sudeikiai, Tauragnai, Užpaliai ir Vyžuonos, 592 kaimai. Utenos rajone - 10 seniūnijų ir 44 seniūnaitijos. 

  • Utenos rajono savivaldybės plotas – 1229 km². (užima 1,9 proc. Lietuvos teritorijos). Savivaldybės teritorijoje tyvuliuoja 186 įvairaus dydžio ežerai. Viešos želdynų teritorijos Utenos mieste - 225 ha. Utenos rajone yra 8 miesteliai – Daugailiai, Kuktiškės, Leliūnai, Saldutiškis, Sudeikiai, Tauragnai, Užpaliai ir Vyžuonos, 592 kaimai. Utenos rajone - 10 seniūnijų ir 44 seniūnaitijos. 

    Daugiau

Mažais žingsneliais didelių pokyčių link

2021 04 26 lyderyste2021 balandžio 23 d. virtualioje aplinkoje vyko nacionalinio projekto „Lyderių laikas 3" Utenos kūrybinės komandos konsultacija. Šį kartą susitikime dalyvavo visų Utenos švietimo ugdymo įstaigų vadovai, kurie išklausė LL3 projekto tyrėjų komandos vadovės Dr. Jūratės Valuckienės įžvalgas apie profesinio kapitalo pokyčio tyrimo rezultatus, savivaldybių komandų veiklų vertinimą ir ugdymo įstaigos vadovo lyderystės raiškos įtaką švietimo bendruomenei.
Tyrėja pasidžiaugė, kad Utenos rajono savivaldybės pokyčio projekto kūrybinė komanda pasirinko ambicingą Universalaus mokymosi dizaino temą, kuri puoselėja asmenines vaiko pažangos vertybes ir skatina pozityvius pokyčius mokyklose.


Vėliau vyko diskusijos grupėse, kuriose konsultacijos dalyviai pasidalijo įžvalgomis apie projektinių veiklų tyrimą. Konsultantas švietimo ir vadybos klausimais, socialinių mokslų daktaras Aurimas M. Juozaitis priminė, kad pokyčio rezultatai yra puiki galimybė žiūrėti į tyrimą ne kaip į verdiktą, bet kaip į pretekstą tolimesnei diskusijai.
Utenos rajono savivaldybės pokyčio projektą koordinuojanti Švietimo ir sporto skyriaus vedėjo pavaduotoja Virginija Vaitiekienė padėkojo LL3 projekto tyrėjų komandos vadovei Dr. Jūratei Valuckienei už įžvalgas, bendrystę ir pakvietė kūrybinę komandą į antrą konsultacijos dalį, kurios metu buvo svarstomi asociacijos, vienijančios Utenos rajono savivaldybės švietimo sektoriaus tobulinimu besirūpinančius asmenis, steigimo klausimai. Konsultacijos metu buvo derinami asociacijos įstatai, struktūra ir valdymas, numatytos susitikimų datos.

Nuotraukos
https://photos.google.com/share/AF1QipO9Vmd3Jft5jQ99FtQ8IxRneICUHb-q8AwpNZNED-jjZrJvJwLGIpMM2dhbdBh8SQ?key=Qkc1V3dkR0E2TDFhUDNjaTY2blc1emRjNlJXSmx3

 

Aplinkos apsaugateritoriju planavimasstatiniaiciviline sauga mobilizacija  kvietimai paraiskoms socialine aps 

sveikatossvietimasjaunimovaiko gerove tarpinssveikatoskontroles ekonomika investicijos

DAUGIAU VEIKLOS SRIČIŲ

viesoji tvarkapirkimaikalbaTurto valdymasteisine pagalbatarptautiniai kulturapaveldasGarbes pilieciaizeldynaiKaimo pletra NVOtrisale tarybaUtenos rajono seniūnijoskontaktaipaieska

 

Savivaldybės priimamasis

+370 389 64041