school and education

Tel.  +370 389 61600
Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Savivaldybės priimamasis: (8 389) 64041 Daugiau informacijos         Pasitikėjimo telefonas: (8 800 77472), el. paštas: pranesk@utena.lt   Daugiau informacijos

  • Utenos rajono savivaldybė

    Utenos rajono savivaldybė

    Utenos rajono savivaldybės plotas – 1229 km². (užima 1,9 proc. Lietuvos teritorijos). Savivaldybės teritorijoje tyvuliuoja 186 įvairaus dydžio ežerai. Viešos želdynų teritorijos Utenos mieste - 225 ha. Utenos rajone yra 8 miesteliai – Daugailiai, Kuktiškės, Leliūnai, Saldutiškis, Sudeikiai, Tauragnai, Užpaliai ir Vyžuonos, 592 kaimai. Utenos rajone - 10 seniūnijų ir 44 seniūnaitijos. 

  • Utenos rajono savivaldybės plotas – 1229 km². (užima 1,9 proc. Lietuvos teritorijos). Savivaldybės teritorijoje tyvuliuoja 186 įvairaus dydžio ežerai. Viešos želdynų teritorijos Utenos mieste - 225 ha. Utenos rajone yra 8 miesteliai – Daugailiai, Kuktiškės, Leliūnai, Saldutiškis, Sudeikiai, Tauragnai, Užpaliai ir Vyžuonos, 592 kaimai. Utenos rajone - 10 seniūnijų ir 44 seniūnaitijos. 

    Daugiau

Karalienę Algirdas saugiai parvežė namo...

2021 07 02 vedrickaiBirželio 30 d. Utenos rajono savivaldybės administracijos bendruomenė į užtarnautą poilsį palydėjo net du savo kolegas: Finansų skyriaus vedėją Almą Vedrickienę ir Dokumentų valdymo ir bendrųjų reikalų skyriaus vairuotoją Algirdą Vedricką.
Alma Vedrickienė Utenos rajono savivaldybės administracijai atidavė net 45-erius metus. Vilniaus universitetas įgijusi ekonomistės profesiją, vėliau Kauno technologijų universitete – viešojo administravimo magistro laipsnį, savo darbinę veiklą A. Vedrickienė pradėjo 1976 m. 1990 –aisiais ji tapo Utenos rajono savivaldybės valdybos Ekonomikos skyriaus vedėjo pavaduotoja biudžeto-finansų klausimais. Po penkerių metų pradėjo vadovauti Ekonomikos skyriui, o nuo 2008-ųjų buvo Finansų skyriaus vedėja.


Almą Vedrickienę, ne vieną dešimtmetį formavusią visos Utenos rajono savivaldybės biudžetą, atrasdavusią lėšų projektams ir kitiems savivaldybės darbams, atrodo, „iš nieko“, sėkmingai išspręsdavusią ne vieną finansinę problemą, vadinti kitaip nei finansų ministre ar finansų karaliene neišeidavo. Kolegos kreipdavosi ir kitaip – ji visiems buvo Almutė, padedanti, patarianti, pasižyminti išskirtiniu humoru, kuris nelengvo biudžeto formavimo pasitarimuose visiems dalyviams netrukdavo pakelti nuotaiką. Alma Vedrickienė viso rajono biudžeto lėšų valdymo ir vadovavimo vienam svarbiausių savivaldybės skyrių kartelę pakėlė labai aukštai. Lygiuotis į ją bus visų būsimų skyriaus vedėjų siekis.
Algirdas Vedrickas Utenos rajono savivaldybės administracijoje vairuotoju pradėjo dirbti 2000-aisiais. Per daugiau kaip 20 darbo metų, įvairiais reikalais po Lietuvą veždamas Utenos rajono savivaldybės administracijos vadovus ir darbuotojus, žemės rutulį Algirdas tikrai apvažiavo ne kartą. Jo paslaugų neatsisakydavo ir Utenos rajono savivaldybės meras Alvydas Katinas. Kaip meras sakė Almos ir Algirdo Vedrickų išleistuvių metu, įteikdamas jiems padėkas ir atminimo dovanas, vežamas Algirdo jausdavosi ypatingai saugus. Saugūs neabejotinai jausdavosi ir visi savivaldybės darbuotojai. „Reikėtų paklausti, ar Algirdas jausdavosi saugus, veždamas visada skubančius, reikalų pilnus administracijos darbuotojus,“ – juokavo meras.
„Mums labai jūsų truks, – dėkodamas abiems Vedrickams už ilgametį darbą, profesionalumą, atsakingumą, dėmesingumą kiekvienam savivaldybės administracijos darbuotojui ir nuoširdų bendravimą, sakė Alvydas Katinas. – Bet labai tikiuosi, kad dar pasimatysim. Kas žino, gal Almos žinių ir patirties prisireiks greitai, ir ji neatsisakys savivaldybei padėti“.
Almai ir Algirdui Vedrickams už buvimą kartu nuoširdžiai dėkoja visi Utenos rajono savivaldybės administracijos darbuotojai, linkėdami kuo didžiausios sėkmės ir visų sumanymų įgyvendinimo.

 

Aplinkos apsaugateritoriju planavimasstatiniaiciviline sauga mobilizacija  kvietimai paraiskoms socialine aps 

sveikatossvietimasjaunimovaiko gerove tarpinssveikatoskontroles ekonomika investicijos

DAUGIAU VEIKLOS SRIČIŲ

viesoji tvarkapirkimaikalbaTurto valdymasteisine pagalbatarptautiniai kulturapaveldasGarbes pilieciaizeldynaiKaimo pletra NVOtrisale tarybaUtenos rajono seniūnijoskontaktaipaieska

 

Savivaldybės priimamasis

+370 389 64041