school and education

Tel.  +370 389 61600
Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Savivaldybės priimamasis: (8 389) 64041 Daugiau informacijos         Pasitikėjimo telefonas: (8 800 77472), el. paštas: pranesk@utena.lt   Daugiau informacijos

  • Utenos rajono savivaldybė

    Utenos rajono savivaldybė

    Utenos rajono savivaldybės plotas – 1229 km². (užima 1,9 proc. Lietuvos teritorijos). Savivaldybės teritorijoje tyvuliuoja 186 įvairaus dydžio ežerai. Viešos želdynų teritorijos Utenos mieste - 225 ha. Utenos rajone yra 8 miesteliai – Daugailiai, Kuktiškės, Leliūnai, Saldutiškis, Sudeikiai, Tauragnai, Užpaliai ir Vyžuonos, 592 kaimai. Utenos rajone - 10 seniūnijų ir 44 seniūnaitijos. 

  • Utenos rajono savivaldybės plotas – 1229 km². (užima 1,9 proc. Lietuvos teritorijos). Savivaldybės teritorijoje tyvuliuoja 186 įvairaus dydžio ežerai. Viešos želdynų teritorijos Utenos mieste - 225 ha. Utenos rajone yra 8 miesteliai – Daugailiai, Kuktiškės, Leliūnai, Saldutiškis, Sudeikiai, Tauragnai, Užpaliai ir Vyžuonos, 592 kaimai. Utenos rajone - 10 seniūnijų ir 44 seniūnaitijos. 

    Daugiau

Utenos vakcinacijos centras perkeliamas į naujas patalpas

2021 09 30 vakcinacijos centrasInformuojame, jog nuo š. m. spalio 4 dienos Utenos vakcinacijos centras perkeliamas iš J. Basanavičiaus g. Nr. 56 į Utenos pirminės sveikatos priežiūros centro (PSPC) patalpas (Aukštakalnio g. 5).
Iniciatyvą perkelti Vakcinacijos centrą į naujas patalpas išreiškė Utenos rajono savivaldybės tarybos narys Paulius Čyvas. Kreipimesi į Utenos rajono savivaldybės administracijos direktorių tarybos narys informavo, kad prasidėjus mokslo metams, gauna susirūpinusių tėvų, kurių vaikai yra Utenos daugiafunkcio sporto centro auklėtiniai, paklausimų dėl treniruočių ir varžybų vykdymo užtikrinant srautų reguliavimą ir pandemijos valdymo sąlygų laikymąsi.

„Šiuo metu salėje, esančioje J. Basanavičiaus g. 56, yra vykdoma visuotinė vakcinacija nuo koronaviruso infekcijos. Atkreiptinas dėmesys, jog daugiau nei 70 proc. suaugusių Utenos rajono gyventojų jau yra pasiskiepiję. Rugsėjo mėnesį vakcinacijos centre kasdien paskiepijama apie 100 asmenų. Šį srautą būtų galima nukreipti į mažesnes ar kitas tokio pat dydžio Utenos rajono savivaldybės valdomas ir nenaudojamas patalpas Utenos mieste,“ – rašė P. Čyvas. Tarybos narys prašė sudaryti tinkamas sąlygas Sporto centro auklėtiniams treniruotis ir vykdyti varžybas Sporto centro patalpose J. Basanavičiaus g. 56, perkeliant visuotinės vakcinacijos vietą į kitas Utenos rajono savivaldybės valdomas patalpas.
Atsižvelgiant į Utenos rajono savivaldybės tarybos nario Pauliaus Čyvo iniciatyvą, kaip minėta, Utenos vakcinacijos centras perkeliamas į Utenos PSPC patalpas. Todėl prašome asmenų, kurie yra gavę pirmą vakcinos dozę ir laukia antrosios dozės laiko, nekreipti dėmesio į SMS žinutes, kuriose yra kviečiama atvykti skiepytis dar senuoju adresu, t. y. J. Basanavičiaus g. 56. Prašome nuo spalio 4 dienos atvykti į naująjį Vakcinacijos centrą Utenos PSPC patalpose (Aukštakalnio g. 5, Utena).
Informuojame, jog pasiskiepyti nuo COVID-19 ligos (koronaviruso infekcijos) gali visi gyventojai, nepriklausomai nuo gyvenamosios vietos ar pasirinktos gydymo įstaigos. Taip pat vakcinacijai nebūtina išankstinė registracija – galite atvykti Jums patogiu metu, vakcinacijos centro darbo laiku. Pasiskiepyti galite bet kuria Jūsų pasirinkta vakcina, kuri tuo metu yra Vakcinacijos centre.
Vakcinacijos centro darbo laikas: I–V – nuo 8 val. iki 14 val., nedirba šeštadienį–sekmadienį.
Iškilus klausimams, prašome kreiptis bendruoju informaciniu tel. Nr. 1808.

Aplinkos apsaugateritoriju planavimasstatiniaiciviline sauga mobilizacija  kvietimai paraiskoms socialine aps 

sveikatossvietimasjaunimovaiko gerove tarpinssveikatoskontroles ekonomika investicijos

DAUGIAU VEIKLOS SRIČIŲ

viesoji tvarkapirkimaikalbaTurto valdymasteisine pagalbatarptautiniai kulturapaveldasGarbes pilieciaizeldynaiKaimo pletra NVOtrisale tarybaUtenos rajono seniūnijoskontaktaipaieska

 

Savivaldybės priimamasis

+370 389 64041