school and education

Tel.  +370 389 61600
Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Savivaldybės priimamasis: (8 389) 64041 Daugiau informacijos         Pasitikėjimo telefonas: (8 800 77472), el. paštas: pranesk@utena.lt   Daugiau informacijos

  • Utenos rajono savivaldybė

    Utenos rajono savivaldybė

    Utenos rajono savivaldybės plotas – 1229 km². (užima 1,9 proc. Lietuvos teritorijos). Savivaldybės teritorijoje tyvuliuoja 186 įvairaus dydžio ežerai. Viešos želdynų teritorijos Utenos mieste - 225 ha. Utenos rajone yra 8 miesteliai – Daugailiai, Kuktiškės, Leliūnai, Saldutiškis, Sudeikiai, Tauragnai, Užpaliai ir Vyžuonos, 592 kaimai. Utenos rajone - 10 seniūnijų ir 44 seniūnaitijos. 

  • Utenos rajono savivaldybės plotas – 1229 km². (užima 1,9 proc. Lietuvos teritorijos). Savivaldybės teritorijoje tyvuliuoja 186 įvairaus dydžio ežerai. Viešos želdynų teritorijos Utenos mieste - 225 ha. Utenos rajone yra 8 miesteliai – Daugailiai, Kuktiškės, Leliūnai, Saldutiškis, Sudeikiai, Tauragnai, Užpaliai ir Vyžuonos, 592 kaimai. Utenos rajone - 10 seniūnijų ir 44 seniūnaitijos. 

    Daugiau

Gyventojai kviečiami į konsultacijas

Lietuvos statistikos departamentas, reaguodamas į šiuo metu žiniasklaidoje dažnai pasirodančius visuomenę klaidinančius politikų komentarus dėl oficialios COVID-19 statistikos, organizuoja naują gyventojų švietimo ir skaidrumo didinimo priemonę – individualias 1 val. trukmės konsultacijas.

Likusius 2021 m. mėnesius kiekvieną antradienį 16.00–17.00 val. lauksime Lietuvos statistikos departamente žmonių, turinčių klausimų dėl COVID-19 statistikos.
Valstybės duomenų valdymo informacinėje sistemoje pademonstruosime, kaip rengiami COVID-19 rodikliai, kaip naudotis interaktyviomis Oficialiosios statistikos portalo švieslentėmis bei atvirų duomenų rinkiniais, atsakysime į klausimus, kaip ir kodėl skaičiuojamas ar
neskaičiuojamas vienas ar kitas rodiklis.


Dėl pandeminės situacijos priimti galėsime ne daugiau kaip du žmones, turinčius asmens tapatybę patvirtinančius dokumentus, galiojančius galimybių pasus bei veido apsaugos priemones.
Siekdami užtikrinti informacinės sistemos ir duomenų saugumą, prieš pradėdami pristatymą apsilankiusiųjų paprašysime pasirašyti konfidencialumo pasižadėjimus.
Susidomėjusiuosius prašome registruotis el. paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. nurodant vardą ir pavardę.
Ypač laukiame politikų ir nuomonės formuotojų, kurie pasisako pandemijos klausimais.
Susitikimų datos: lapkričio 23, 30 d., gruodžio 7, 14, 21, 28 d.

Aplinkos apsaugateritoriju planavimasstatiniaiciviline sauga mobilizacija  kvietimai paraiskoms socialine aps 

sveikatossvietimasjaunimovaiko gerove tarpinssveikatoskontroles ekonomika investicijos

DAUGIAU VEIKLOS SRIČIŲ

viesoji tvarkapirkimaikalbaTurto valdymasteisine pagalbatarptautiniai kulturapaveldasGarbes pilieciaizeldynaiKaimo pletra NVOtrisale tarybaUtenos rajono seniūnijoskontaktaipaieska

 

Savivaldybės priimamasis

+370 389 64041