school and education

Tel.  +370 389 61600
Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Savivaldybės priimamasis: (8 389) 64041 Daugiau informacijos         Pasitikėjimo telefonas: (8 800 77472), el. paštas: pranesk@utena.lt   Daugiau informacijos

  • Utenos rajono savivaldybė

    Utenos rajono savivaldybė

    Utenos rajono savivaldybės plotas – 1229 km². (užima 1,9 proc. Lietuvos teritorijos). Savivaldybės teritorijoje tyvuliuoja 186 įvairaus dydžio ežerai. Viešos želdynų teritorijos Utenos mieste - 225 ha. Utenos rajone yra 8 miesteliai – Daugailiai, Kuktiškės, Leliūnai, Saldutiškis, Sudeikiai, Tauragnai, Užpaliai ir Vyžuonos, 592 kaimai. Utenos rajone - 10 seniūnijų ir 44 seniūnaitijos. 

  • Utenos rajono savivaldybės plotas – 1229 km². (užima 1,9 proc. Lietuvos teritorijos). Savivaldybės teritorijoje tyvuliuoja 186 įvairaus dydžio ežerai. Viešos želdynų teritorijos Utenos mieste - 225 ha. Utenos rajone yra 8 miesteliai – Daugailiai, Kuktiškės, Leliūnai, Saldutiškis, Sudeikiai, Tauragnai, Užpaliai ir Vyžuonos, 592 kaimai. Utenos rajone - 10 seniūnijų ir 44 seniūnaitijos. 

    Daugiau

Kalėdų Senelis ieško aštuonmetės uteniškės!

2021 12 14 kaledu senelioKalėdos – tikrai stebuklingas metas, kupinas neįtikėtinų dalykų. Netikėtumo sulaukė ir Utenos rajono savivaldybės administracija: pirmą kartą per visą administracijos gyvavimo istoriją į ją kreipėsi ne bet kas, o Kalėdų Senelis! Gražiu laišku. Iliustruotu elniukais. Kvepiančiu mandarinais. Ir laiške Kalėdų Senelis paprašė pagalbos! Ar gali būti kas maloniau, stebuklingiau ir kartu atsakingiau, kaip padėti Kalėdų Seneliui? Matyt, ne. Todėl ir puolė savivaldybės administracija įgyvendinti baltabarzdžio raudona kepure prašymą.


O prašymo esmė tokia: į Kalėdų Senelio, jau perskaičiusio ne vieną tūkstantį vaikų laiškų, rankas vieną dieną pateko laiškas iš Lietuvos, iš Laimės miesto Utenos. Laišką parašė aštuonmetė uteniškė mergaitė, kurios vardas mus žinomas, bet Senelis dėl visiems suprantamų priežasčių prašė jo neviešinti. Mergaitės laiškas gražus ir spalvotas, papuoštas eglutėmis ir snaigėmis. Laiške ji trumpai drūtai surašė, kokių dovanų šiemet laukia. Bėda ta, kad mergaitė pamiršo parašyti savo adresą. Kalėdų Senelis labai nusiminė, nes nežino, kur reikia nuvežti dovanas. O neįgyvendinti nors vieno vaiko norą – Seneliui neįsivaizduojamas dalykas. Bet kadangi gyvename 21 amžiuje ir esame labai greitai pasiekiami, todėl ir Kalėdų Senelis internete susirado Utenos rajono savivaldybės administraciją, jos adresą ir atsiuntė jau minėtą laišką. Į jį įdėjo mergaitės laišką ir paprašė padėti surasti jos namų adresą.
Tad viešiname mergaitės laišką Kalėdų Seneliui bei voką ir labai tikimės, kad atsilieps mergaitės artimieji, pažinę ir laišką, ir voką. Sužinoję adresą, jį iškart perduosime Kalėdų Seneliui. O tada aštuonmetei beliks laukti stebuklo...
Skambinkite tel. nr. 8 687 25802, 8 389 64037 arba parašykite el. p. adresais Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį., Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..

 

Aplinkos apsaugateritoriju planavimasstatiniaiciviline sauga mobilizacija  kvietimai paraiskoms socialine aps 

sveikatossvietimasjaunimovaiko gerove tarpinssveikatoskontroles ekonomika investicijos

DAUGIAU VEIKLOS SRIČIŲ

viesoji tvarkapirkimaikalbaTurto valdymasteisine pagalbatarptautiniai kulturapaveldasGarbes pilieciaizeldynaiKaimo pletra NVOtrisale tarybaUtenos rajono seniūnijoskontaktaipaieska

 

Savivaldybės priimamasis

+370 389 64041