school and education

Tel.  +370 389 61600
Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Savivaldybės priimamasis: (8 389) 64041 Daugiau informacijos         Pasitikėjimo telefonas: (8 800 77472), el. paštas: pranesk@utena.lt   Daugiau informacijos

  • Utenos rajono savivaldybė

    Utenos rajono savivaldybė

    Utenos rajono savivaldybės plotas – 1229 km². (užima 1,9 proc. Lietuvos teritorijos). Savivaldybės teritorijoje tyvuliuoja 186 įvairaus dydžio ežerai. Viešos želdynų teritorijos Utenos mieste - 225 ha. Utenos rajone yra 8 miesteliai – Daugailiai, Kuktiškės, Leliūnai, Saldutiškis, Sudeikiai, Tauragnai, Užpaliai ir Vyžuonos, 592 kaimai. Utenos rajone - 10 seniūnijų ir 44 seniūnaitijos. 

  • Utenos rajono savivaldybės plotas – 1229 km². (užima 1,9 proc. Lietuvos teritorijos). Savivaldybės teritorijoje tyvuliuoja 186 įvairaus dydžio ežerai. Viešos želdynų teritorijos Utenos mieste - 225 ha. Utenos rajone yra 8 miesteliai – Daugailiai, Kuktiškės, Leliūnai, Saldutiškis, Sudeikiai, Tauragnai, Užpaliai ir Vyžuonos, 592 kaimai. Utenos rajone - 10 seniūnijų ir 44 seniūnaitijos. 

    Daugiau

Elinga – Kalėdų Seneliui, Kalėdų Senelis – Elingai

2021 12 29 elingaKalėdos – tikrai stebuklų metas. Tuo šiemet įsitikino aštuonmetė Elinga, kurios adreso ieškodamas į Utenos rajono savivaldybės administraciją kreipėsi Kalėdų Senelis. Tikriausiai prisimenat šią gražią istoriją, kurią paskelbėm gruodžio 14 d.
Stebuklas įvyko. Aštuonmetė Elinga atsirado: po istorijos paskelbimo į administraciją paskambinusi mergaitės mama sakė, kad Elinga gyvena Smėlio mikrorajone, kad laišką mergaitė parašė pati, o jį įmesti į pašto dėžutę padėjo močiutė… Paslapties, kad Elingos ieško Kalėdų Senelis, mama neatskleidė iki paskutinės minutės, kai mergaitė su artimaisiais buvo pakviesta atvykti į Utenos kultūros centrą, kur žiūrėjo lėlių spektaklį ir susitiko su Kalėdų Seneliu. Senelis buvo atidus ir dosnus: pasirūpino, kad mergaitė gautų visas dovanas, apie kurias rašė laiške. Tad Elinga džiaugėsi ir telefono dėkliuku, ir lėle Barbe-undinėle, ir Barbių nameliu, ir LOL lėle.


Graži istorija baigėsi labai gražiai. Mama savivaldybei parašė laišką, kurį ir publikuojame. Jis, žinoma, yra skirtas ir Kalėdų Seneliui. Laišką Senelis tikrai perskaitys, mat jis dabar yra Utenos rajono savivaldybės facebook paskyros sekėjas ir gerbėjas.

„Labai ačiū už dovaną. Tai yra neįtikėtinai malonus dalykas Elingai. Esu nustebusi, kad atkreipėte dėmesį į jos laišką Kalėdų seneliui. Mergaitei labai patiko spektaklis ir didelė, įspūdinga dovana. Dėkojame už visą jūsų rūpestį ir dėmesį.
Laimingų ateinančių 2022 metų visai Utenos rajono savivaldybei!“

 

Aplinkos apsaugateritoriju planavimasstatiniaiciviline sauga mobilizacija  kvietimai paraiskoms socialine aps 

sveikatossvietimasjaunimovaiko gerove tarpinssveikatoskontroles ekonomika investicijos

DAUGIAU VEIKLOS SRIČIŲ

viesoji tvarkapirkimaikalbaTurto valdymasteisine pagalbatarptautiniai kulturapaveldasGarbes pilieciaizeldynaiKaimo pletra NVOtrisale tarybaUtenos rajono seniūnijoskontaktaipaieska

 

Savivaldybės priimamasis

+370 389 64041