school and education

Tel.  +370 389 61600
Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Savivaldybės priimamasis: (8 389) 64041 Daugiau informacijos         Pasitikėjimo telefonas: (8 800 77472), el. paštas: pranesk@utena.lt   Daugiau informacijos

  • Utenos rajono savivaldybė

    Utenos rajono savivaldybė

    Utenos rajono savivaldybės plotas – 1229 km². (užima 1,9 proc. Lietuvos teritorijos). Savivaldybės teritorijoje tyvuliuoja 186 įvairaus dydžio ežerai. Viešos želdynų teritorijos Utenos mieste - 225 ha. Utenos rajone yra 8 miesteliai – Daugailiai, Kuktiškės, Leliūnai, Saldutiškis, Sudeikiai, Tauragnai, Užpaliai ir Vyžuonos, 592 kaimai. Utenos rajone - 10 seniūnijų ir 44 seniūnaitijos. 

  • Utenos rajono savivaldybės plotas – 1229 km². (užima 1,9 proc. Lietuvos teritorijos). Savivaldybės teritorijoje tyvuliuoja 186 įvairaus dydžio ežerai. Viešos želdynų teritorijos Utenos mieste - 225 ha. Utenos rajone yra 8 miesteliai – Daugailiai, Kuktiškės, Leliūnai, Saldutiškis, Sudeikiai, Tauragnai, Užpaliai ir Vyžuonos, 592 kaimai. Utenos rajone - 10 seniūnijų ir 44 seniūnaitijos. 

    Daugiau

Kreipimasis į Utenos rajono gyventojus

2022 02 25 ukrainaPutino Rusijai užpuolus Ukrainą, milijonai šalies gyventojų atsidūrė didžiuliame pavojuje. Karas gena Ukrainos žmones iš namų.
Negalime likti abejingi jų kančioms ir ašaroms. Todėl kreipiamės į Utenos rajono gyventojus ir kviečiame visais įmanomais būdais padėti savo broliams ukrainiečiams.
Pirmiausia, ką mes galime padaryti, – geranoriškai, laisva valia priimti į savo namus nuo karo bėgančius Ukrainos žmones.
Prašome gyventojų, taip pat verslo atstovų, turinčių galimybę savo namuose ar įmonėms priklausančiose patalpose apgyvendinti ukrainiečių šeimas, informuoti apie tai Utenos rajono savivaldybę. Rašykite el. p. Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį., skambinkite tel. nr. 8 614 29313, 8 389 43542 (Viešosios tvarkos skyriaus vedėjo pavaduotojas Mindaugas Brazauskas).


Bus sudaromas karo pabėgėlius priimančiųjų sąrašas ir esant poreikiui kreipiamasi dėl ukrainiečių apgyvendinimo.
Tikimės geranoriško visų uteniškių ir verslo atstovų nusiteikimo ir supratimo, kad tik vieningi ir susitelkę, padėdami nelaimės ištiktiems ukrainiečiams, galėsime duoti atkirtį agresoriui.
Parodykime, kad esam verti vadintis svetingais ir drąsiais aukštaičiais.

Aplinkos apsaugateritoriju planavimasstatiniaiciviline sauga mobilizacija  kvietimai paraiskoms socialine aps 

sveikatossvietimasjaunimovaiko gerove tarpinssveikatoskontroles ekonomika investicijos

DAUGIAU VEIKLOS SRIČIŲ

viesoji tvarkapirkimaikalbaTurto valdymasteisine pagalbatarptautiniai kulturapaveldasGarbes pilieciaizeldynaiKaimo pletra NVOtrisale tarybaUtenos rajono seniūnijoskontaktaipaieska

 

Savivaldybės priimamasis

+370 389 64041