school and education

Tel.  +370 389 61600
Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Savivaldybės priimamasis: (8 389) 64041 Daugiau informacijos         Pasitikėjimo telefonas: (8 800 77472), el. paštas: pranesk@utena.lt   Daugiau informacijos

  • Utenos rajono savivaldybė

    Utenos rajono savivaldybė

    Utenos rajono savivaldybės plotas – 1229 km². (užima 1,9 proc. Lietuvos teritorijos). Savivaldybės teritorijoje tyvuliuoja 186 įvairaus dydžio ežerai. Viešos želdynų teritorijos Utenos mieste - 225 ha. Utenos rajone yra 8 miesteliai – Daugailiai, Kuktiškės, Leliūnai, Saldutiškis, Sudeikiai, Tauragnai, Užpaliai ir Vyžuonos, 592 kaimai. Utenos rajone - 10 seniūnijų ir 44 seniūnaitijos. 

  • Utenos rajono savivaldybės plotas – 1229 km². (užima 1,9 proc. Lietuvos teritorijos). Savivaldybės teritorijoje tyvuliuoja 186 įvairaus dydžio ežerai. Viešos želdynų teritorijos Utenos mieste - 225 ha. Utenos rajone yra 8 miesteliai – Daugailiai, Kuktiškės, Leliūnai, Saldutiškis, Sudeikiai, Tauragnai, Užpaliai ir Vyžuonos, 592 kaimai. Utenos rajone - 10 seniūnijų ir 44 seniūnaitijos. 

    Daugiau

Beit Sahour išsirinko naują miesto tarybą ir merą

2022 04 13 Mr Alvydas Katinas Utena MunicipalityKovo 26 d. su Utena draugaujančiame Palestinos Beit Sahour mieste vyko miesto tarybos ir mero rinkimai. Utenos rajono savivaldybė gavo savo bičiulių laišką, kuriame rašoma, kad išrinkta nauja taryba ir meras, kuriuo tapo anksčiau Beit Sahour vadovavęs p. Hani Al Hayek.
Sveikiname naująjį Beit Sahour merą p. Hani Al Hayek!
Pateikiame palestiniečių laišką ir jo vertimą.
Vertimas:
2022 m. balandžio 7 d. B/ 1719
P. Alvydui Katinui, Utenos savivaldybės merui
Naujasis Beit Sahour miesto meras
Gerbiamas pone Katinai,
Linkėjimai iš Beit Sahour miesto.


Mes tikimės, kad šis laiškas jus pasieks geros sveikatos ir puikios nuotaikos.
Mes norime informuoti jus, kad 2022 m. kovo 26 d. Beit Sahour miestas išsirinko naują merą, rinkimai vyko aukštame demokratijos lygyje, dalyvaujant daugumai miesto gyventojų. Buvo išrinktas ne tik naujas meras, bet ir nauja miesto taryba, kuri susideda iš svarbių ir profesionalių miesto bendruomenės narių ir kuri vadovaus Beit Sahour miestui artimiausius metus.
Beit Sahour miesto savivaldybė norėtų patvirtinti, kad p. Hani Al Hayek buvo išrinktas kaip naujasis Beit Sahour miesto meras, ir mes patvirtiname ir pabrėžiame tą faktą, kad visas mūsų bendradarbiavimas ir partnerystė bus tęsiama normaliame, tame pačiame lygyje kaip ir prie ankstesnio mero, žinant ir įvertinant tai, kad mūsų partnerystė su Utenos miestu yra nepaprastai mums vertinga ir labai svarbi, ji visada tęsis, tikėdamiesi, kad šis mūsų bendradarbiavimas ateityje bus reikšmingesnis ir šviesesnis.
Šilčiausi linkėjimai.
Pagarbiai,
Hani Al Hayek, Beit Sahour miesto meras

Aplinkos apsaugateritoriju planavimasstatiniaiciviline sauga mobilizacija  kvietimai paraiskoms socialine aps 

sveikatossvietimasjaunimovaiko gerove tarpinssveikatoskontroles ekonomika investicijos

DAUGIAU VEIKLOS SRIČIŲ

viesoji tvarkapirkimaikalbaTurto valdymasteisine pagalbatarptautiniai kulturapaveldasGarbes pilieciaizeldynaiKaimo pletra NVOtrisale tarybaUtenos rajono seniūnijoskontaktaipaieska

 

Savivaldybės priimamasis

+370 389 64041