school and education

Tel.  +370 389 61600
Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Savivaldybės priimamasis: (8 389) 64041 Daugiau informacijos         Pasitikėjimo telefonas: (8 800 77472), el. paštas: pranesk@utena.lt   Daugiau informacijos

  • Utenos rajono savivaldybė

    Utenos rajono savivaldybė

    Utenos rajono savivaldybės plotas – 1229 km². (užima 1,9 proc. Lietuvos teritorijos). Savivaldybės teritorijoje tyvuliuoja 186 įvairaus dydžio ežerai. Viešos želdynų teritorijos Utenos mieste - 225 ha. Utenos rajone yra 8 miesteliai – Daugailiai, Kuktiškės, Leliūnai, Saldutiškis, Sudeikiai, Tauragnai, Užpaliai ir Vyžuonos, 592 kaimai. Utenos rajone - 10 seniūnijų ir 44 seniūnaitijos. 

  • Utenos rajono savivaldybės plotas – 1229 km². (užima 1,9 proc. Lietuvos teritorijos). Savivaldybės teritorijoje tyvuliuoja 186 įvairaus dydžio ežerai. Viešos želdynų teritorijos Utenos mieste - 225 ha. Utenos rajone yra 8 miesteliai – Daugailiai, Kuktiškės, Leliūnai, Saldutiškis, Sudeikiai, Tauragnai, Užpaliai ir Vyžuonos, 592 kaimai. Utenos rajone - 10 seniūnijų ir 44 seniūnaitijos. 

    Daugiau

Informacija apie būsto šildymo išlaidų kompensaciją

Informuojame, kad būsto šildymo išlaidų kompensacija gali būti skiriama visam šildymo sezonui, jei nesikeičia vieno ar bendrai gyvenančių asmenų pajamos, socialinė situacija ir asmuo/bendrai gyvenantys asmenys turi teisę gauti kompensacijas, todėl nereikia skubėti visiems tvarkyti dokumentų dėl kompensacijų sezono pradžioje. Svarbu žinoti, kad dėl kompensacijos kreipiantis nors ir šildymo sezono pabaigoje, pvz. kovo mėn., kompensacija gali būti paskirta nuo praėjusių metų spalio mėnesio.
Primename, kad būsto šildymo išlaidų kompensacija galioja tiek šildantis centralizuotai, tiek kitos rūšies kuru: mišriomis malkomis, akmens anglimi, durpių briketais, pjuvenų granulėmis, medienos briketais, suskystintomis dujomis balionuose, dyzeliniu krosniniu kuru.


Gavus iš LR Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos papildomą išaiškinimą, atkreipiame dėmesį, kad kreipiantis dėl būsto šildymo kompensacijos naudojant elektros energiją ar gamtines (išgarintas suskystintas) dujas, gyventojai papildomai turi pateikti informaciją apie kuro deginimo įrenginį, t. y. dokumentą, nurodantį šilumos katilo tipą/modelį, jo naudingumo koeficientą, taip pat duomenis apie suvartotą elektros energijos ar dujų kiekį, elektros tarifus.

 

Aplinkos apsaugateritoriju planavimasstatiniaiciviline sauga mobilizacija  kvietimai paraiskoms socialine aps 

sveikatossvietimasjaunimovaiko gerove tarpinssveikatoskontroles ekonomika investicijos

DAUGIAU VEIKLOS SRIČIŲ

viesoji tvarkapirkimaikalbaTurto valdymasteisine pagalbatarptautiniai kulturapaveldasGarbes pilieciaizeldynaiKaimo pletra NVOtrisale tarybaUtenos rajono seniūnijoskontaktaipaieska

 

Savivaldybės priimamasis

+370 389 64041