school and education

Tel.  +370 389 61600
Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Savivaldybės priimamasis: (8 389) 64041 Daugiau informacijos         Pasitikėjimo telefonas: (8 800 77472), el. paštas: pranesk@utena.lt   Daugiau informacijos

  • Utenos rajono savivaldybė

    Utenos rajono savivaldybė

    Utenos rajono savivaldybės plotas – 1229 km². (užima 1,9 proc. Lietuvos teritorijos). Savivaldybės teritorijoje tyvuliuoja 186 įvairaus dydžio ežerai. Viešos želdynų teritorijos Utenos mieste - 225 ha. Utenos rajone yra 8 miesteliai – Daugailiai, Kuktiškės, Leliūnai, Saldutiškis, Sudeikiai, Tauragnai, Užpaliai ir Vyžuonos, 592 kaimai. Utenos rajone - 10 seniūnijų ir 44 seniūnaitijos. 

  • Utenos rajono savivaldybės plotas – 1229 km². (užima 1,9 proc. Lietuvos teritorijos). Savivaldybės teritorijoje tyvuliuoja 186 įvairaus dydžio ežerai. Viešos želdynų teritorijos Utenos mieste - 225 ha. Utenos rajone yra 8 miesteliai – Daugailiai, Kuktiškės, Leliūnai, Saldutiškis, Sudeikiai, Tauragnai, Užpaliai ir Vyžuonos, 592 kaimai. Utenos rajone - 10 seniūnijų ir 44 seniūnaitijos. 

    Daugiau

Meras susitiko su Utenos rajono dvasiškiais

2023 07 27 kunigaiLiepos 26 d. Utenos rajono savivaldybės meras Marijus Kaukėnas ir vicemeras Rimantas Dijokas susitiko su Utenos dekanato dekanu kun. Remigijumi Kavaliausku ir Utenos rajono kunigais. Į susitikimą atvyko Utenos Dievo Apvaizdos bažnyčios vikaras kunigas Rimantas Kaunietis, Daugailių Šv. Antano Paduviečio bažnyčios klebonas Saulius Kalvaitis, Užpalių Švč. Trejybės bažnyčios klebonas Jonas Bučelis, Leliūnų Šv. Juozapo bažnyčios klebonas lic. Andrius Šukys.
Susitikime buvo kalbama apie socialines problemas ir jų sprendimo būdus, poreikį Utenos ligoninėje priėmimo-skubios pagalbos skyriaus rekonstrukcijos metu tvarkyti ir prie skyriaus esančią koplytėlę, ją praplečiant ir padidinant.

Dvasiškiai išreiškė pageidavimą, kad naujosiose Utenos kapinėse tam tikroje vietoje būtų pastatytas kryžius, kaip dvasingumo ir pagarbos mirusiems ženklas. Taip pat buvo kalbama apie katalikiškos krypties švietimo įstaigos Utenoje atkūrimo ar naujos įsteigimo galimybes, apie galimybes kaimiškose bažnyčioje įdiegti vandentiekio ir nuotekų tinklus.
Baigiantis susitikimui buvo apsikeista dovanomis.

 

Aplinkos apsaugateritoriju planavimasstatiniaiciviline sauga mobilizacija  kvietimai paraiskoms socialine aps 

sveikatossvietimasjaunimovaiko gerove tarpinssveikatoskontroles ekonomika investicijos

DAUGIAU VEIKLOS SRIČIŲ

viesoji tvarkapirkimaikalbaTurto valdymasteisine pagalbatarptautiniai kulturapaveldasGarbes pilieciaizeldynaiKaimo pletra NVOtrisale tarybaUtenos rajono seniūnijoskontaktaipaieska

 

Savivaldybės priimamasis

+370 389 64041