school and education

Tel.  +370 389 61600
Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Savivaldybės priimamasis: (8 389) 64041 Daugiau informacijos         Pasitikėjimo telefonas: (8 800 77472), el. paštas: pranesk@utena.lt   Daugiau informacijos

  • Utenos rajono savivaldybė

    Utenos rajono savivaldybė

    Utenos rajono savivaldybės plotas – 1229 km². (užima 1,9 proc. Lietuvos teritorijos). Savivaldybės teritorijoje tyvuliuoja 186 įvairaus dydžio ežerai. Viešos želdynų teritorijos Utenos mieste - 225 ha. Utenos rajone yra 8 miesteliai – Daugailiai, Kuktiškės, Leliūnai, Saldutiškis, Sudeikiai, Tauragnai, Užpaliai ir Vyžuonos, 592 kaimai. Utenos rajone - 10 seniūnijų ir 44 seniūnaitijos. 

  • Utenos rajono savivaldybės plotas – 1229 km². (užima 1,9 proc. Lietuvos teritorijos). Savivaldybės teritorijoje tyvuliuoja 186 įvairaus dydžio ežerai. Viešos želdynų teritorijos Utenos mieste - 225 ha. Utenos rajone yra 8 miesteliai – Daugailiai, Kuktiškės, Leliūnai, Saldutiškis, Sudeikiai, Tauragnai, Užpaliai ir Vyžuonos, 592 kaimai. Utenos rajone - 10 seniūnijų ir 44 seniūnaitijos. 

    Daugiau

Rugsėjo 1-osios šventė – su rimtomis veiklomis ir šėliojimais

Rekonstruotame Utenos dvare įkurtas modernių technologijų centras STEAM, Utenos švietimo centro padalinys, Rugsėjo 1-osios proga pakvietė mokinukus ir jų tėvelius į šventę, kurią pirmą kartą surengė savo kieme. Prie STEAM prisijungė įvairios kitos įstaigos ir šventė tapo spalvinga, kupina įvairių veiklų, įdomybių, atradimų, muzikos ir šokių.
Susirinkusius vaikus ir tėvelius pasveikino Utenos rajono savivaldybės meras Marijus Kaukėnas, linkėjo pačių geriausių prasidedančių mokslo metų.


Šventėje veiklų buvo įvairiausių. Atlikę užduotis, vaikai buvo apdovanojami taškais. Surinkę tam tikrą jų skaičių, gavo dar vieną dovaną: nemokamą šokinėjimą ant batutų. Dėl šio malonumo tikrai buvo verta stengtis. Mažieji šventės dalyviai taip ir darė.
Šventėje buvo ir vienas ypatingas personažas: vaikščiojantis robotas–šuniukas. Jis traukė visų dėmesį. Robotas-šuniukas, kaip paaiškėjo, gali ne tik vaikštinėti, jis atlieka visas duotas jam komandas: gali atsitūpti, atsigulti, suktis vietoje, pakelti galvytę ir kt. Šis išmanusis šuniukas – tai pagal „Boston Dynamics“ technologiją sukurtas robotas. Ką gali žinoti, gal po kelerių metų tokie robotukai bus vieni geriausių mokinių draugų.

 

Aplinkos apsaugateritoriju planavimasstatiniaiciviline sauga mobilizacija  kvietimai paraiskoms socialine aps 

sveikatossvietimasjaunimovaiko gerove tarpinssveikatoskontroles ekonomika investicijos

DAUGIAU VEIKLOS SRIČIŲ

viesoji tvarkapirkimaikalbaTurto valdymasteisine pagalbatarptautiniai kulturapaveldasGarbes pilieciaizeldynaiKaimo pletra NVOtrisale tarybaUtenos rajono seniūnijoskontaktaipaieska

 

Savivaldybės priimamasis

+370 389 64041