school and education

Tel.  +370 389 61600
Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Savivaldybės priimamasis: (8 389) 64041 Daugiau informacijos         Pasitikėjimo telefonas: (8 800 77472), el. paštas: pranesk@utena.lt   Daugiau informacijos

  • Utenos rajono savivaldybė

    Utenos rajono savivaldybė

    Utenos rajono savivaldybės plotas – 1229 km². (užima 1,9 proc. Lietuvos teritorijos). Savivaldybės teritorijoje tyvuliuoja 186 įvairaus dydžio ežerai. Viešos želdynų teritorijos Utenos mieste - 225 ha. Utenos rajone yra 8 miesteliai – Daugailiai, Kuktiškės, Leliūnai, Saldutiškis, Sudeikiai, Tauragnai, Užpaliai ir Vyžuonos, 592 kaimai. Utenos rajone - 10 seniūnijų ir 44 seniūnaitijos. 

     

Nyderlandų Karalystės ambasadoriaus vizitas Utenoje

2024 03 21 NyderlandaiUtenos rajono savivaldybė, siekdama vakarietiško ir progresyvaus bendradarbiavimo su vakarietišką kultūrą vystančiomis šalimis, organizavo susitikimą su Nyderlandų Karalystės ambasadoriumi Lietuvoje Jack Robert Twiss Quarles Van Ufford ir vyresniąja politikos palaikymo pareigūne Aiste Ašmontaite-Bartaševičiene.

Susitikimo metu su Utenos rajono savivaldybės meru Marijumi Kaukėnu, administracijos direktoriumi Pauliumi Čyvu ir mero patarėja Gerda Rušiene buvo aptarti bendradarbiavimo klausimai. Kalbėtasi apie galimus verslo ir prekybos ryšius, turizmą ir kultūrą, IT ir kitas technologijas, gerųjų patirčių ir praktikų taikymą Utenoje bei viename iš Nyderlandų miestų.

Kartu su Nyderlandų Karalystės ambasadoriumi aplankyti Utenos miesto verslo objektai – trikotažo gamybos įmonė AB „Utenos trikotažas“ ir metalo lankstinių bei plieno konstrukcijų gamybos įmonę UAB „Vytrolma“. Vizito metu į Utenos STEAM centrą ambasados darbuotojai susipažino su Utenoje puoselėjamomis švietimo vertybėmis, išbandė laboratorijose esančius įrenginius bei prietaisus, kuriais visos Lietuvos mokiniai naudojasi pamokų ir edukacijų metu.

Aplinkos apsaugateritoriju planavimasstatiniaiciviline sauga mobilizacija  kvietimai paraiskoms socialine aps 

sveikatossvietimasjaunimovaiko gerove tarpinssveikatoskontroles ekonomika investicijos

DAUGIAU VEIKLOS SRIČIŲ

viesoji tvarkapirkimaikalbaTurto valdymasteisine pagalbatarptautiniai kulturapaveldasGarbes pilieciaizeldynaiKaimo pletra NVOtrisale tarybaUtenos rajono seniūnijoskontaktaipaieska

 

Savivaldybės priimamasis

+370 389 64041