school and education

Tel.  +370 389 61600
Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Savivaldybės priimamasis: (8 389) 64041 Daugiau informacijos         Pasitikėjimo telefonas: (8 800 77472), el. paštas: pranesk@utena.lt   Daugiau informacijos

  • Utenos rajono savivaldybė

    Utenos rajono savivaldybė

    Utenos rajono savivaldybės plotas – 1229 km². (užima 1,9 proc. Lietuvos teritorijos). Savivaldybės teritorijoje tyvuliuoja 186 įvairaus dydžio ežerai. Viešos želdynų teritorijos Utenos mieste - 225 ha. Utenos rajone yra 8 miesteliai – Daugailiai, Kuktiškės, Leliūnai, Saldutiškis, Sudeikiai, Tauragnai, Užpaliai ir Vyžuonos, 592 kaimai. Utenos rajone - 10 seniūnijų ir 44 seniūnaitijos. 

     

Vyriausioji rinkimų komisija (VRK) informuoja

Pranesimas apie rinkimus squareRinkėjams pradedami platinti pranešimai apie rinkimus. Šiemet rinkėjai turėtų gauti iš karto du lapelius. Vienas jų bus skirtas Respublikos Prezidento rinkimams ir referendumui dėl pilietybės išsaugojimo, kitas – rinkimams į Europos Parlamentą.
Svarbu žinoti, kad pranešimai apie tai, kada atvykti balsuoti, bus įmetami į rinkėjų pašto dėžutes. Asmeniškai jie bus įteikiami tik tiems rinkėjams, kurie turi teisę balsuoti namuose.
Vienas pranešimas bus skirtas visiems tuo adresu (viename bute ar nuosavame name) deklaruotiems rinkėjams. Kartu rinkėjai turėtų gauti ir VRK išleistą leidinį su pagrindine informacija apie rinkimus ir kandidatų programomis. Elektroninę šio leidinio versiją galima parsisiųsti ČIA.
VRK akcentuoja, kad šie visi leidiniai yra skirti informuoti rinkėjus, todėl einant balsuoti jų neštis nebūtina. Vienintelis dokumentas, kurio prireiks, kad rinkėjas galėtų balsuoti, yra rinkėjo asmens dokumentas.
1855 22Kurioje apylinkėje rinkėjui reikėtų balsuoti, galima sužinoti paskambinus trumpuoju informacijos apie rinkimus telefonu 1855 (skambinant iš kai kurių operatorių tinklų, skambučiai gali būti apmokestinti, kainos skelbiamos ČIA).
Taip pat sužinoti savo rinkimų apylinkės adresą rinkėjai gali elektroninių paslaugų portale „Rinkėjo puslapis –> Kur balsuoti?
Respublikos Prezidento rinkimai ir referendumas dėl Konstitucijos 12 straipsnio pakeitimo rinkimai vyks gegužės 12 dieną. Rinkimai į Europos Parlamentą – birželio 9 d.

Aplinkos apsaugateritoriju planavimasstatiniaiciviline sauga mobilizacija  kvietimai paraiskoms socialine aps 

sveikatossvietimasjaunimovaiko gerove tarpinssveikatoskontroles ekonomika investicijos

DAUGIAU VEIKLOS SRIČIŲ

viesoji tvarkapirkimaikalbaTurto valdymasteisine pagalbatarptautiniai kulturapaveldasGarbes pilieciaizeldynaiKaimo pletra NVOtrisale tarybaUtenos rajono seniūnijoskontaktaipaieska

 

Savivaldybės priimamasis

+370 389 64041